Slika nije pronađena

Već i ptičice na grani znaju da su oči ogledala naše duše, ali što je s obrvama? Osim što su se u zadnje vrijeme snažne, karakterne i 'čupave' obrve vratile u modu čak i na ženskom licu, one su još više znak osobnosti na muškome.

Što ti obrve mogu reći o tvom dečku ili simpatiji? Ovaj ukras na licu navodno skriva mnogo više od muževnih dlačica...

Debele i uglate

Energičan muškarac koji ima veliko srce. Darežljiv i brižan te će uvijek stati iza svojih uvjerenja. Privatnost, kao i osjećaje voli zadržati za sebe. Ima vrlo snažnu seksualnu energiju.

Debele i ravne

Riječ je o muškarcima od povjerenja koji je jak na riječima. Voli moć i uživa u svom uspjehu koji ovakvim osobama ne manjka. Mana im je tvrdoglavost koja, uz odgovarajući 'alat' može lako biti ublažena. Brižni su i zavodljivi.

Debele i zaobljene

Uporni i moćni muškarci koji vole biti u pravu. Rođeni su vođe, ali njihova suprotna osobina je darežljivost i dobrota. Najčešće vrlo duhovne osobe. Vole istraživati i učiti, a prema ženama su ponekad rezervirani.

Tanke i zaobljene

Ovaj oblik opisuje sanjare i boeme koji vjeruju da je sve moguće. Voleobitelj i djecu i vrlo su osjećajni i brižni. Teško se zaljubljuvu, ali kada zavole, vole cijelim srcem. Mala mana im je brzopletost.

Tanke i uglate

Riječ je o vrlo osječajnim muškarcima. Vrijedni su i radišni, ali ponekad i neodlučni što im može predstavljati problem. Žene ih smatraju zavodljivima i privlačnima te su zavodnici u pravom smislu riječi. Bez obzira na izgled vjerni su i odani partneri.

Tanke i ravne

Riječ je o vrlo osjećajnim muškarcim. Brižni su i pažljivi te obitelj uvijek stavljaju na prvo mjesto. Savršeni partneri i nježni ljubavnici. Ponekad mogu biti neodlučni i nesigurni u čemu će uvijek potražiti pomoć partnerice ili druge bliske osobe.

L.B./izvor: zadovoljna.hr

foto: Instagram, Tumblr


Pročitajte još...

...Povratak najgorih obrva – da ne povjeruješ vlastitim očima!...

...Obrve i sve što niste znali o njima!...

...Ovo morate vidjeti - 10 najgorih obrva ikad!...

obrve Muškarci karakter

Još vijesti