Slika nije pronađena

Željko Milašinović pohađa 4. razred Ekonomske i turističke škole u Daruvaru, a čak i kada ne sjedi u školskim klupama, on piše – pjesme!

Prije 3 godine izdao je svoju prvu zbirku pjesama 'Kap na djelićima sunca': 'Do ideje je došlo kada sam krenuo u prvi razred srednje škole, skupio pjesme koje sam pisao na literarnoj skupini u osnovnoj školi te napisao neke nove. Bila je to moja inicijativa, ali imam podršku profesora hrvatskog jezika koji su se mijenjali kroz moje obrazovanje, obitelji, razreda, prijatelja, razrednice, ali naravno i ostalih profesora te ravnateljice škole' objašnjava nam ovaj talentirani mladić.


Nadahnuće za svoje pjesme pronalazi u trenutku, kako sam kaže, a obrađuje sve teme od ljubavnih do religioznih. Budući da je svjestan da neki njegovi vršnjaci ne mogu razumjeti o čemu piše, Željko je odlučio svoj umjetnički duh pokazati na još jedan način: pjesmom. Upravo snima svoj prvi singl 'Ljubav lažna' koja će biti njegova prva stepenica u pjevačkoj karijeri.

Nestprljivo iščekuje da svi čuju njegovu prvu pjesmu, ali shvaća da je obrazovanje najvažnije: 'Želim se i fakultetski obrazovati te svakako planiram upisati fakultet u Zagrebu. Možda novinarstvo, možda kroatistiku ili nešto treće' zaključuje mladi umjetnik.


A za sve ljubitelje knjiga, Željko ima dobru vijest – u pripremi je i njegov ljubavni roman 'Ljeto koje se pamti', a koji će, zajedno s pjesmom, dati cjelokupnu ljubavnu priču. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Ako želite pratiti njegov daljnji rad, lajkajte njegov fan page, a mi ovom talentiranom tinejdžeru želimo mnogo uspjeha!

I.N.

Pročitajte još:

1770.6 km daleko od kuće - ispovijest tinejdžerice koja studira u Engleskoj

Nikud bez fotoaparata: Karlo ima samo 16 godina, a fotka poput profesionalca

Majstorica origamija: 17-godišnja Hana izrađuje čuda od papira

 

knjiga tinejdžer pjesme

Još vijesti