Slika nije pronađena

OOUPS!? rubrika služi upravo tome! Za vas smo izdvojili tri najblam situacije koje su ustvari totalno simpatične, ali se svejedno ne bismo voljeli u njima naći...

1. Teniska loptica na krivom mjestu

Prosle sam godine bila na moru sa svojom BFF i igrale mi tenis kad loptica odleti ravno među ogromne grudi neke starije žene koja se sunčala, žena sva crvena od bijesa, a mi samo potrčale kao muhe bez glave ZEMLJO, PROGUTAJ ME!!!!


2. Slika pogrešnoj osobi

Danas sam pričala s bff i s likom koji mi se sviđa preko Vibera i koji me je pozvao da se vidimo sutra. Ja to kazem bff i ona daj screenshot. Ja skrinšotam i u opisu slike napišem 'eto vidiš Ana, možda ipak ima šanse za Danila i mene'...Vidim zove me Danilo, smije se i kaže 'znaš kome si poslala sliku?'. Htjela sam propasti u zemlju.

3. Baka, mobitel i dečko

Nedavno sam bila kod bake u gostima. Baka inače ima 86 godina, slabo čuje... ali još uvijek je u formi i uvijek je za zezanciju. Bila sam u drugoj sobi i čujem baka s nekim razgovara, tj. dere se na sav glas. Vraćam se u sobu i imam što vidjeti. Baka razgovara na moj mobitel, priča nešto kako sam ja bila mala, bla bla... Uzimam mobitel i skužim da me zvao dečko, mobitel je bio na stolu, baka se nekako uspjela javiti i pričala s njim skoro 5 minuta. Ne želim znati što je sve govorila i koliko se derala, sramota!

Ovo su samo neke od njih... Ako ste među onima 'koji žele znati više', pogledajte OUUPS!? rubriku.



Na portalu Teen385.com postoje brojne opcije uz pomoć kojih zbližavamo ekipu – nudimo vam priliku da od vršnjaka potražite odgovore, da se zabavite, da podijelite s javnosti svoje stavove, mišljenja i riječi, da pronađete nove frendove, da podijelite iskustva... Provjerite što sve nudimo klikom na rubriku EKIPA! #svismotu

Foto: Profimedia/Pitch Perfect/The Wolf of Wall Street

M.Z.


Provjeri još...

Oups! Justin Bieber zaboravio riječi svoje pjesme

UPS Slavne cure koje su pretjerale – najveći photoshop failovi ove godine

UPS Mama objavila prastari video - pogledajte kako je Lorde izgledala i pjevala s 15 godina

ups ouups BLAM smijesno situacije

Još vijesti