Slika nije pronađena

Možeš li zamisliti da si danas samo obična osoba koja ide u školu i ne voli ponedjeljak, a već sutra se svi žele fotkati s tobom i dive ti se? Upravo to dogodilo se ovim ljudima – postali su slavni preko noći.

Netko ih je snimio, fotkao, objavio na društvenim mrežama i BAM, odjednom svi znaju za njih! Možeš li zamisliti da se ovako nešto i tebi dogodi?

1. Nicky Libert – jedna je studentica u Londonu bez veze objavila fotku Nickyja koji je radio kao građevinski radnik. Ekipa na Twitteru odmah je počela komentirati da je jako zgodan, a njemu se u kratkom roku javila modna agencija Elite da radi za njih.


2. Emanuele Fasano – jednog dana Emanuele je zakasnio na svoj vlak pa je, dok čeka drugi, odlučio zasvirati na klaviru koji je stajao na stanici. Ekipa ga je počela snimati, što je kasnije rezultiralo time da je potpisao ugovor s jednom glazbenom kućom i snimio svoje stvari.

3. Nusret Gökçe – po imenu nemaš pojma tko je, ali kad vidiš sliku znaš da je to 'onaj lik koji soli hranu'. Turski kuhar postao je slavan zbog svog strastvenog kuhanja, ima preko 9 milijuna fanova na Instagramu.4. Mike Varshavski – 'zgodni doktor' koji je mega popularan na Instagramu. Čak ga je i slavni magazin 'People' nazvao seksi doktorom i mnogi su mu ponudili ugovor da radi kao model, ali on želi ostati doktor.

5. Cindy Kimberly – postala je 'slavna' nakon što je Justin Bieber objavio njezinu fotku na svom Instagramu i pitao 'tko je ova cura?'. Sedamnaestogodišnjakinja je radila kao dadilja, a sad je manekenka.

6. Sven Otten – on je sam objavio video u kojem pleše u svojoj sobi, a koji je do sada pregledalo preko 43 milijuna ljudi. Sam se naučio plesati, sada je vlasnik svoje plesne akademije i glumi u brojnim reklamama.

7. Jeremy Meeks – najpoznatiji (zgodni!) zločinac na svijetu. Godine 2015. osuđen je na dvije godine zbog ilegalnog posjedovanja oružja i sudjelovanja u zločinima s bandom Crips. Nakon što je policija objavila njegovu fotku, ekipa je totalno poludjela za njim. Dobio je ponude brojnih manekenskih kuća čim je izašao iz zatvora.Ako misliš da imaš talent ili ako imaš neku precool ideju javi nam se na maja@teen385.com, na Facebook ili Instagram
i možda ti možemo pomoći da ostvariš svoj plan! Teen385 sprema prefora projekt za buduće youtubere i blogere - javi nam se!

Foto: Facebook/Twitter/YouTube/Brightside

I.I.

Pročitajte još:

Imaš Viber ili Instagram na svom mobitelu? Evo što ne smiješ propustiti!

Postani slavna blogerica ili YouTuberica– 6 trikova koje moraš znati ako želiš uspjeti

Priče iz YouTube svijeta - kanalom do slave došli mnogi, ali jesu li totalno fora ili srednja žalost?

slavni ?

Još vijesti