Slika nije pronađena

Cure, jeste li znale da vas položaj nogu kod sjedenja odaje? Baš kao svaki drugi govor tijela, tako i način na koji sjedite govori mnogo o vama i vašoj osobnosti.

Saznaj i ti što način tvog sjedenja govori o tebi.

1. Prekrižene noge
Ovo je možda i najčešći način na koji curke sjede. Iako nije baš zdrav za kralježnicu i noge, ipak se najviše cura odlučuje upravo za ovaj položaj nogu. Ako si i ti ta koja najčešće sjedi prekriženih nogu, to znači da si zatvorenija osoba i ne voliš biti u centru pozornosti. Najbolje se osjećaš u manjem društvu, a u ljubavi tražiš nekoga tko će te razumijeti i znati voljeti kako zaslužuješ.

via GIPHY


2. Skupljene noge lagano izbačene prema naprijed
Ovo je ženstveni način sjedenja, a najčešće ga možemo vidjeti u nekim malo službenijim situacijama. To je način sjedenja koji se preporučuje, pogotovo zbog dojma koji ovakvo sjedenje ostavlja. Ako je baš ovo tvoj stil sjedenja, ti si ženstvena i romantična duša. Svojoj okolini često se činiš sramežljivo i pomalo povučeno, ali to je samo među ekipom koju dovoljno dobro ne poznaješ. Jednom kad se opustiš u društvu, do izražaja dolazi tvoja vedra i otvorena strana.

3. Raširene noge
Ovo je sigurno jedan od najudobnijih položaja nogu kod sjedenja, a ako se i ti koristiš njime, to mnogo govori o tebi kao osobi. Ti si ambiciozna, otvorena i optimistična osoba. Nemaš dlake na jeziku i uvijek ćeš reći ono što misliš, pogotovo ako se susretneš s nepravednim i zlim ljudima. Ti ne ovisiš o mišljenju drugih ljudi i važno ti je samo da se dobro osjećaš.

via GIPHY

4. Noge u obliku slova 'x'
Ako sjediš na način da tvoje noge oblikuju slovo 'x', ti si pomalo pesimistična duša. Često pretjerano razmišljaš o stvarima koje te ne bi trebale zabrinjavati, a sklona si depresiji i lošem raspoloženju. Što se tiče prijateljstva, ti si prava frendica i tvoje društvo uvijek može računati na tebe.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Bez čega tebi ne može proći jutro? Reci nam i saznaj kakva si osoba – TEST

WOW Kratka, do ramena ili duga? Saznaj što dužina tvoje kose govori o tebi

Jesi li proljetni, ljetni, jesenski ili zimski tip? Saznaj što tvoje najdraže godišnje doba govori o tebi

noge način sjedenja zanimljivosti

Još vijesti