Slika nije pronađena

Obitelj iz mjesta Wayne tvrdi da su vozači previše puta prekršili propise i ograničenje brzine pa su zbog toga morali ostaviti snažniji dojam! Zato su ovim bezobraznim vozačima zaprijetili – smrću!

Kap koja je prelila čašu bio je incident kad su vozači pregazili i uništili znak koji je upozoravao na djecu i molio vozače da uspore dok voze po naseljenom dijelu mjesta. Ovaj je bezobrazluk u jednoj je obitelji probudio opasne roditelje koji su se odlučili usprotstaviti.

Gail i Craig Rovere, sa troje djece od 10 do 13 godina, napravili su znak kojim su definitivno privukli pažnju vozača. A možda im čak i zaprijetili!

Žuti znak, pričvršćen za stup upozorava:

Ako udarite jedno od ove djece, neće vam trebati odvjetnik.”

Ispod ovog natpisa nalazi se sličica pištolja!

Kad su srušili znak u obliku djeteta, zapitala sam se je li to neka šala. To mora biti neka šala”, izjavila je Gail Rovere za Patch Friday. “Tad smo i mi i svi naši susjedi shvatili da se nešto mora poduzeti da se to promijeni.

Ograničenje brzine u mjestu je 40 km/h, ali tako sporo ne voze ni motoristi. Svi jure, najčešće 60-70 na sat.

U mjestu živi između 30 i 40 djece, od novorođenčadi do srednjoškolaca.

Na znak se požalio samo jedan susjed. Na pitanje je li znak malo pretjeran i uvredljiv, ova obitelj odgovara da je to i poanta: “To nam je i bila namjera, da ljudi napokon primijete”, kaže supruga. “Vozači uspore kako bi pročitali što na njemu piše, a što je i važnije od toga, policija je počela češće patrolirati susjedstvom.”

Mislite li da su pretjerali ili je njihovo upozorenje sasvim u redu?

L.B./izvor: Patch

Prometni Znak upozorenje pištolj

Još vijesti