Slika nije pronađena

Andrew Muennink iz srednje škole Round Rock u Teksasu, sasvim neplanirano je pokrenuo novi trend među američkim srednjoškolcima!

Na pamet mu je pala ideja da pokuša izbjeći završne ispite i maturu – pomoću Twittera! Profesorica Cindy House pristala je sve učenike osloboditi mature i završnog ispita iz likovnog ukoliko se fotka sklapanja njihovog “dogovora” retvita više od 15 tisuća puta. Naravno da je u samo par dana - ispunio dogovoreni broj retvitova!!

Jako se trudim, a završni ispiti jako su teški. Pomislio sam ‘ Imam puno followera na Twitteru’, možda nekako mogu pomoći?, izjavio je za ABC News.


 

Još istog dana na Twitteru se pojavilo nekoliko sličnih fotografija učenika koji su se s profesorima dogovorili da će se provući bez mature i završnih ispita ako fotku njihovog rukovanja i prijedloga retvita što više ljudi.Andrew je pokrenuo trend i potpunio podupire i ostale škole i đake: “Mislim da bi i druge škole trebale raditi ovakve stvari jer je stvarno cool vidjeti koliko je Twitter utjecajan.

Iako se kasnije ravnatelj škole obratio medijima i rekao da je sve nepotpuna informacija i da će svi učenici morati polagati završne ispite, Andrew i dalje tvrdi da je njegova priča istinita: “Ako je takav dogovor, škola bi ga morala ispoštovati.

Što vi mislite o ovom trendu?

L.B./izvor: abcnews

trend izbjegavanje mature završni ispiti twitter

Još vijesti