Slika nije pronađena
Kako bi privukle što veći broj zainteresiranih, djevojke obrađuju svoje fotke u specijalnim kompjuterskim programima, slikaju se iz određenog ugla da bi sakrile mane na licu ili tijelu, stavljaju mnogo šminke i malo garderobe na sebe.

Međutim, rezultati nedavnog istraživanja su pokazali da to možda i nije najpametnija strategija, prenosi portal Mondo.

Analiza statistike prometa interesa i zainteresiranih na web stranici za upoznavanje OkCupid, pokazala je da ljepše djevojke i momci rjeđe dobivaju pozive za izlaske od onih koji izgledaju prosječno.

Istraživači pretpostavljaju da je to zbog toga što oni koji pokušavaju naći i upoznati nekoga preko društvenih mreža uzimaju u obzir vlastite šanse i mogućnosti. Ako zaključe da je netko definitivno van njegove ili njene lige, odustaju u samom početku, jer se nitko ne želi osjećati poniženo, niti doživjeti previše odbijanja – bilo da se radi o ponudi za izlazak ili samo razgovoru.

Osnivači web stranice podatke su sakupljali skoro 10 godina i došli su do ovih zanimljivih zaključaka.

Takođe su utvrdili da su popularnije one djevojke koje nisu stalno lijepe i dotjerane, već one koje ponekad stave i fotku na kojoj su, na primjer, bez šminke, sa bubuljicama ili u širokoj trenirci.

One klasične ljepotice koje uvijek izgledaju sjajno, jednostavno tom svojom savršenošću plaše osobe koje bi se možda i zainteresirale, jer se oni radije odluče za djevojke koje izgledaju realnije, objasnili su osnivači stranice.


L.B.
foto: sxc.hu

Istraživanje Zgodne Djevojke Prosječan izgled