Slika nije pronađena

Ušli smo u posljednji tjedan 2014. godine – a što ćemo vidjeti ako se osvrnemo?

Sve i svašta; od bizarnih trendova na društvenim mrežama, preko super filmova i još bolje muzike pa sve do uvreda i ružnih komentara uvrijeđenih celebrity diva.

Ovo su neki od najboljih i najgorih trendova 2014. godine:


1. NAJBOLJI: Pobjeda crtića Frozen!

Čak i ako ti je dosta pjesme 'Let It Go', moraš priznati da je riječ o zaraznoj melodiji i još zaraznijem animiranom filmu. Osim toga, Elzina pletenica je toliko cool da je se nećemo tako brzo zasititi.



1.NAJGORI: Alex From Target

Je li on zaista slatki tinejdžer koji radi u trgovačkom lancu ili je cijela stvar namještena? Ne znamo ni sami, no ono što znamo je da je Interent poludio za memovima i zezancijom na njegov račun. Razočarenje je uslijedilo kada je Alex gostovao kod Ellen – nije bio ni približno zabavan kao cijela situacija.



2. NAJBOLJI: Frizura LOB!

Popularna BOB frizura u svojem dužem izdanju zbog čega se i naziva LOB) našla se na glavama mnogih slavnih djevojaka: Emma Stone, Taylor Swift, Jlaw. Moderno, slatko i osvježavajuće!





2.NAJGORI: Obojeni pazusi

Poštujemo različitosti i nečije pravo da pušta dlake ispod pazuha te ih boja, ali nam se to ne mora sviđati. Plavi, zeleni, rozi, ljubičasti; dlake ispod ruke u raznim bojama – ne izgleda zabavno kao što zvuči!




3.NAJBOLJI: Topovi

Kratki topovi apsolutni su modni hit ove godine, a mi se nadamo da će ovaj trend preživjeti i u sljedećoj godini. Odlično idu uz šire hlače, grunge outfite i tamne ruževe – živjeli topovi!





3.NAJGORI: Trapke s prevelikim prorezima

Fora je vidjeti poderane trapke, ali ako se kroz prorez vidi pola noge, očito nešto ne štima!




4.NAJBOLJI: ALS Ice Bucket Challenge

Amiotrofična lateralna skleroza je ozbiljna bolest o kojoj nitko nije govorio sve do 2014. godine. Nakon što se celebrity ekipa masovno počela zalijevati kantama ledene vode, a u tome su ih slijedili i njihovi fanovi, prikupljeno je čak 100 milijuna dolara za istraživanje lijeka te bolesti!


4.NAJGORI: Prepucavanje uvrijeđenih celebrity diva putem društvenih mreža

Katy Perry se prepoznala u riječima Taylor Swift (a koje nisu bile nimalo lijepe) pa ju je odlučila nazvati Reginom George sve do trenutka kada je Diplo pokrenuo kampanju da se Tay nabavi stražnjica – stvarno? Ovo izgleda kao scenarij loše osnovnoškolske tragikomedije stoga se nadamo da će slavne face pažljivije birati riječi sljedeće godine.


5. NAJBOLJI: Moda za pretile djevojke

Mnogi brandovi počeli su kreirati linije odjeće za curke punijeg stasa dajući do znanja da moda nije rezervirana samo za mršavice. Neke punije djevojke ponosno su pokrenule modne blogove pomažući ostalim curkama s viškom kilograma da pronađu lijepe komade odjeće za sebe.


5.NAJGORI: Slavni koji previše osobnih stvari dijele s fanovima

Draga nam je Selena, volimo i Justina, ali mora li cijeli svijet znati svaki detalj njihove veze i njihovih prekida? Pa onda plakanje tijekom nastupa? O intimnim dijelovima tijela koje je Kim Kardashian prošetala Internetom nećemo ni pričati.


Foto: Instagram
Izvor: Seventeen.com
I.N.

Pročitajte još:

Nikada nam se nisu sviđali: beauty trendovi koji trebaju ostati u 2014. godini

Metalik usne, smaragdno sjenilo na očima: blagdanski make-up trendovi

Modni trendovi: Rihanna vs. Jennifer Lawrence

trendovi najbolji najgori

Još vijesti