Slika nije pronađena

Ipak si kliknuo? Kad si već tu, pridruži se Tipu i Topu i markiraj dosadu!

Dosadni ljudi, dosadne situacije, dosadna okolina… Koliko se puta u danu zateknemo suočeni s nečim dosadnim? Vjerojatno je teško i nabrojati. Dobra vijest je da od sada dosadi možeš doskočiti tako lako - jednostavno je trebaš markirati. A to je najlakše na markiraj-dosadu.hr!

U svemu ti pomažu Tip i Top, simpa likovi s dobrim osjećajem za zafrkanciju i sklonošću za pretvaranje običnih situacija u neobične. Oni su spremni izokrenuti stvari na glavu, iskoristiti sve što im se nađe pri ruci i markirati svaku situaciju u kojoj se ukaže i najmanji trag dosade. Zanima te kako to čine?


Klikni na markiraj-dosadu.hr i pogledaj otkačene mini-filmove u kojima Tip i Top non-stop... pa, izmišljaju zabavu. A ako ti to nije dosta da te izvuče iz stanja opće dosade, Tip i Top će ti pokazati kako da najobičnije, dosadne fotke pretvoriš u supersmiješne gifove! Pusti mašti na volju jer svaka fotka uz pomoć raznih animiranih stickera može postati nepresušni izvor zabave.

A kad markiraš dosadu, ne zaboravi pomoći i drugima da učine isto – podijeli svoje kreacije na društvenim mrežama uz #TipTopNonStop.

I još nešto: Tip i Top su ovisni o Facebooku i Instagramu i stalno objavljuju neku zafrkanciju -  jer uvijek je dobro vrijeme za markiranje dosade. Zaprati ih, ne daj dosadi blizu!

Sponzorirani članak

tiptop markiraj dosadu

Još vijesti