Slika nije pronađena

Novinarka Shona Sibary našla se u nezavidnoj situaciji – njene su kćeri tinejdžerke lijepe, a ona je neugledna i obična. Kako da ih savjetuje u situacijama koje su njoj nepoznate – kad pobude ljubav u nekom dečku ili zavist i ljubomoru djevojaka iz škole?


Nakon pregledavanja fotografija s ljetovanja, Shona je otkrila da su njene kćeri na gotovo svim fotografijama – s plaže, dok pijuckaju bezalkoholne koktelčiće, spremaju se za večernju šetnju i sl. Nje, s druge strane, nema ni na jednoj fotki. Njene su kćeri lijepe i samopouzdane, a ona je kao tinejdžerica bila u potpuno drugačijoj situaciji – običnog pa čak i neuglednog izgleda, nije se morala boriti s dečkima koji su navaljivali na nju, a nijedna djevojka nije joj zavidjela. Zbog krive čeljusti zubi joj strše prema van, madež iznad oka oduvijek je davao dojam da joj je lijevo oko obješenije od desnog, a gotovo dječačka linija u tim nježnim godinama nije privlačila mnoge dečke.


Njene su kćeri potpuno drugačije od nje, a njihova ljepota pobuđuje u njoj i ljubomoru i ponos - u isto vrijeme. No, prije svega, strah. Kako ih može savjetovati osoba koja je oduvijek mrzila svoj izgled i samo sanjala da se približi ‘eliti’ djevojaka koje su bile najpopularnije u školi?

Ova je pojava u njenoj obitelji nasljedna – njeni su roditelji bili jako lijepi ljudi pa su je često kao djevojku pitali nisu li je usvojili ili zamijenili u rodilištu. Sada se situacija ponovila – samo s njenim kćerima.


Flo i Annie, njene kćeri, potpuna su suprotnost njoj kad je bila mlada. One srećom nikada neće saznati kako je to stajati u wc-u i truditi se da se ne rasplačeš jer ti je netko dobacio neki ružan komentar o tvome licu. Nikada neće znati kako je to biti usamljen i nepopularan i koliko je lijepo što im mobiteli neprestano zvone, što imaju prijatelje i lijepe komentare ispod fotografija na društvenim mrežama.

Obzirom da su im iskustva tinejdžerskih godina potpuno suprotna, pita se kako će im moći pomoći kad joj se obrate u slučaju nekog problema.

Jeste li znali?

Čini se da roditelji gene za lijep izgled prenose kćerima, ali ne i sinovima...

Mislite li da ova majka ima razloga za strah ili će im moći pomoći, bez obzira na situaciju, unatoč različitim doživljajima i iskustvima tinejdžerskog razdoblja?

L.B./izvor: Daily Mail

foto: Facebook, screenshot/YouTube

majka kćeri tinejdžerice Izgled ljepota ljubomora

Još vijesti