Slika nije pronađena

Sa svim ostalim prijateljima koji nisu tvoja BFF većinu ovih stvari sigurno ne bi radila jer bi se osjećala čudno, a možda bi ti bilo i malo neugodno, ali kada ste ti i tvoje BFF u pitanju, ovo vam dolazi prirodno.

Ti i tvoja BFF se razumijete dobro bez ijedne riječi, uvijek ste tu jedna za drugu i spremne na svakakve gluposti. Kada si s njom, ponašaš se kao da si sama jer znaš da te ona sigurno neće osuđivati ili se naljutiti već te podržati u tvojim ludostima. Ovih 10 poprilično weird, ali istovremeno i genijalnih stvari, rade samo najnajbolje frendice, pronalazite li se i ti i tvoja BFF u njima?

1. Planirate svoje vjenčanje za osobu koju još niste ni upoznale


Iako nijedna ni druga nemate dečka, a ni hrabrosti prići simpi, to ne znači da već sada ne možete krenuti planirati kakve ćete vjenčanice nositi na svojim vjenčanjima, koliko ćete imati djeveruša ili na koliko će vam katova biti torta.

2. Grlite se non stop


Niste se vidjele jedan dan? Grlite se stoljećima kada se sretnete. Jedna je tužna? Opet se grlite. Druga je dobila 5 iz matematike? Ponovno se grlite. Rastajete se kada idete doma? Još jedan zagrljaj. I tako svaki dan. Za svaku sitnicu. I to je sasvim u redu, koga ćeš drugog grliti ako ne svoju BFF!

3. Pričate s drugim naglaskom


Sigurno ste u nekom trenutku imale razgovor na skroz drugačijem naglasku od onog na kojem inače pričate. Na 10 minuta se pretvoriti u Zagorce ili Dalmatince i smijati se jedna drugoj dok pokušavate pogoditi prave riječi i naglasak – urnebes.

4. Slušate istu pjesmu 25 puta... za redom


Obožavate istu glazbu, slušate slične izvođače, a kada nađete svoju pjesmu ne prestajete je slušati satima. Čak iako samo jedna od vas obožava primjerice BTS i luda je za njihovom novom pjesmu, BFF je ta koja će strpljivo čekati da i 50. put za redom poslušate pjesmu do kraja jer je tebi tako jaaaaaako dobra.

5. Stvorile ste svoj vlastiti način sporazumijevanja


Imate hrpu insajderskih fora koje nitko drugi ne razumije, posebne nadimke jedna za drugu, tajne kodove za druge osobe da ih možete tračati dok stoje pokraj vas...

6. Ne najaljujete se kad dolazite jedna kod druge doma


Dolazite jedna kod druge doma kao da je to vaš dom i ponašate se prema roditeljima od jedne i druge kao da su vam to zajednički roditelji. Njena obitelj je i tvoja obitelj, a tvoja istovremeno i njena.

7. Uvijek ste tu jedna za drugu


Nikome ne vjerujete toliko koliko jedna drugoj. Znaš da će BFF biti ta koja će ti pomoći da se izvučeš iz nevolje kada te starci uhvate u nečemu što nisu smjeli znati i možeš biti sigurna da će ti ona iskreno reći ako ti nova haljina stoji katastrofa.

8. Provjeravate jedna drugoj dužinu dlaka na nogama


Koga ćeš drugog pitati jesu li ti dlake na nogama previše uočljive za nositi suknju? BFF će bez problema procijeniti situaciju i dati ti iskreno mišljenje i možeš biti sigurna da ti ne pokušava smjestiti.

9. Vaše ormare doživljavate kao da su jedan veliki zajednički


Toliko često mijenjate i uzimate odjeću i modne dodatke jedna od druge da za neke stvari više niste ni sigurne čije su. Ali ni nema veze, ionako vi to sve smatrate zajedničkim i nije bitno gdje je koji komad kada znate da ga uvijek možete uzeti natrag.

10. Znate apsolutno SVE jedna o drugoj


Od dijeljenja informacija o tome gdje na tijelu imate neobičan osip do toga čega se najviše bojite u životu, nema te info koju ne znate jedna o drugoj. S obzirom koliko vremena provodite zajedno, bilo bi zapravo i neobično da je bilo kako drugačije.

Foto: Pexels/ Giphy

M.T.

Je li vaše prijateljstvo stvarno ili lažno? Šest je načina pomoću kojih možeš otkriti istinu

Želiš ju detaljno upoznati i zabaviti se? Ova pitanja trebaš postaviti svojoj BFF ako već nisi

Što čini tvoju frendicu tvojom BFF? Ovo je 9 razloga zašto je baš ona tvoja srodna duša

Pogledajte još:

prijateljstvo zajedno bff zabavno gif neobične stvari

Još vijesti