Slika nije pronađena
Svaki, ali apsolutno SVAKI put kada uđemo u kabinu za isprobavanje svih onih slatkih trapki ili košuljica, na koje namjeravamo `sprašiti´ ono što nam je ostalo od džeparca, ostanemo blago šokirane s prikazom u ogledalu.

Vidi se svaka pora, izgledamo debelo, ništa nam ne stoji...ili izgledamo predobro što onda obilježimo i kojim selfijem. Ako kupuješ u Zari, H&M-u ili sličnim dućanima, znaš kakav su horor ogledala i rasvjeta u njihovim kabinama.

Čak i ako nemaš loše mišljenje o svome izgledu, nakon posjeta jednoj od tih trgovina, padaš u depru jer na svim onim ogledalima izgledaš potpuno drugačije od one vizije `sebe´, koju imaš u glavi. Ili pak budeš totalno zbunjena jer izgledaš 10 puta bolje nego na ogledalu doma. No što je istina? Pokušavaju li nas `nasamariti´ uvjeravajući nas da smo ljepše/ ružnije ili jednostavno imamo problema s vidom i svima nam kolektivno trebaju naočale?

Kako bi razbila mit o ogledalima u trgovinama, jedna cura je posjetila najpoznatije dućane s robom i uslikala se. Fotke koje su postale `dokaz´, će te brutalno iznenaditi. Što nadodati osim - slika govori više od 1000 riječi.

#1 ZARA



#2 H&M



#3 Bershka



#4 New Yorker



#5 Mango



#6 Promod



#7 Adidas



#8 Reserved



# 9 Stradivarius



Kakva su vaša iskustva s ogledalima i svjetlima u `tim´ kabinama?


Foto: Instagram/ 9Gag

S.T.R.

Male i slatke ili velike i kičaste - koji tip naušnica je idealan za tebe?

FUJ ILI COOL: Što mislite o novom trendu s kondomom koji cure koriste?

Zaboravi na tetovaže ili piercing - trend zbog kojeg bi roditelji mogli poludjeti!

dokaz dućani s robom fotke ogledala

Još vijesti