Slika nije pronađena

Extra FM je dostupan na frekvencijama 93,6 MHz i 104,5 MHz, a njegova specifičnost je da će u svojem 24-satnom programu emitirati popularnu regionalnu glazbu.

Tamo ćemo moći slušati zvijezde poput Željka Joksimovića, Dine Merlina, Saše i Dejana Matića, Lepe Brene, Seke Aleksić, Željka Samardžića, Zdravka Čolića, ali i Severine, grupe Vigor i Connect, Maje Šuput...

DJ ekipa se sastoji od već poznatih faca, Ecije Ivušić i Paule Sikirić i novih lica na medijskoj sceni, Tomislava Parlova, Leona Svetića, Ive Peranović, Dore Jagodić te Petra Tina Miketića.


Program će biti prilagođen prvenstveno mladima od 15 do 29 godina, ali će biti zanimljiv svima, budući da imaju jedinstven koncept u hrvatskom medijskom prostoru. Uz radio, uskoro će lansirati i modernu mobilnu radijsku aplikaciju za Android i iOS uređaje s kojom će se natjecati na svjetskom natjecanju digitalnih mobilnih rješenja. Putem nje, slušatelji i korisnici aplikacije će moći naručiti pjesmu po želji u rubrici 'Extra Fire – zapali atmosferu'.

Više: Extra FM radio Zagreb

Foto: Extra FM/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

Tko to 'šarafi žarulje'? Stručnjaci ispitali srednjoškolce i otkrili profil ekipe koja voli cajke

Volite 'šarafiti žarulje' – rezultati ankete pokazali su da cajke slušate i više od očekivanog

ANKETA Pomama za cajkama – je li i vas zahvatio trend 'lakih nota'?

Zagreb radio cajke extra fm