Slika nije pronađena

Make-up majstorice mogu učiniti čuda s pravom šminkom; osim što se pretvaraju u celebrityje i čudovišta, mogu prikriti svaku nepravilnost, povećati usne i osjenčati lice da izgleda potpuno drugačije. No gdje je granica?

Iako za šminkom posežemo kada želimo prikriti podočnjake nakon neprospavane noći, dosadni prištić koji najavljuje početak onih dana u mjesecu ili istaknuti adute, neke beauty blogerice idu tako daleko da konturiraju vrat, uši ili pak stražnjicu. Možda će taj dio tijela izgledati ljepše, ali mi radije biramo prirodno izdanje – osim što naša koža nije zatrpana slojevima pudera, kome se da provoditi sate pred ogledalom konturirajući guzu?

Video blogerice Natalie Boucher, u kojem pokazuje kako konturirati dekolte i vizualno povećati grudi za tri broja, izazvao je različite reakcije. Dok su neke djevojke fascinirane umijećem spretne make-up majstorice te se zahvaljuju na savjetima, drugi se pitaju nije li ovo dokaz da je šminkanje izgubilo svoju prvobitnu svrhu te otišlo u krajnost?


'Jeb** ovo sranje! To je kao da si ja naslikam mišiće po tijelu! Ovo je skroz sjeb***!' i 'A što se događa ako je kišni dan?' samo su neki od komentara ispod videa.

Mislite li da je ovo umijeće ili pretjerivanje?

Foto/Izvor: YouTube.com
I.N.

Pročitajte još:

Pomoću selotejpa do savršenog tena – nova metoda sjenčanja lica

YouTuberica se pomoću šminke pretvara u Gigi Hadid

Fascinantne make-up transformacije: od podočnjaka i prištića do porculanskog tena

grudi konturiranje

Još vijesti