Slika nije pronađena

Ova cura se našla u jednoj čudnoj i bizarnoj situaciji. Što je najgore od svega, to se događalo neko vrijeme, a da ona to uopće nije primijetila i sve zbog užasne ljubomore svojeg dečka. Osim nje, u komentarima se javilo još jako puno djevojaka kojima se dogodila identična stvar kao ovoj djevojci s TikToka.

Ukoliko misliš da je tvoj dečko ljubomoran, možda si u krivu. Ova djevojka je snimila video u kojem pokazuje listu na kojoj je vidljivo kako je ona sa svojeg Facebook profila maknula hrpu muških prijatelja. No, stvar je u tome da sve te muške prijatelje s Facebooka nije maknula ona, već njezin dečko, a najbizarnije od svega je to što se to sve događalo po noći, dok je ona spavala. Vidljivo je da je lista uklonjenih Facebook prijatelja zaista duga, a svi uklonjeni prijatelji su bili muški.

Očito je kako je njezin dečko bio zaista ljubomoran ako je usred noći išao brisati njezine muške prijatelje s Facebooka. No, ona nije jedina koja se našla u ovoj situaciji, već i brojne druge djevojke koje su joj se javile u komentarima njezinog videa na TikToku: 'Moj bivši je to radio', 'Isto i kod mene. Saznala sam tako što je zapravo on razgovarao s drugim curama i zbog toga je bio toliko nesiguran prema dečkima na mom Facebooku', 'Moj bivši je isto ovo radio. OSTAVI GA!' – napisale su cure. Ima onih koje misle kako je taj potez definitivno red flag u njihovoj vezi i kako to niti jedan dečko ne bi smio to raditi: 'Ako dečko ovo radi, prekini s njim! Povjerenje je najbitnija stvar u vezi' – izjasnila se jedna djevojka. Mi se u potpunosti slažemo s njom, tako da, cure, ako se nađete u ovakvoj situaciji, znate što vam je činiti.


Pogledajte još:

Trenutak u vezi kada najviše parova prekida – više od polovica veza ovdje pada u vodu

KVIZ: Koliko je čvrsta tvoja veza?

Izazovi i problemi s kojima će se susresti svaka veza – ali će ih samo one čvrste preživjeti

veza problemi ljubomora Red Flag lista prijatelja Facebok

Još vijesti