Nike tenesice

Nike Air Jordan je model tenisica koji je postao ekstra popularan unazad nekoliko mjeseci, a specifične su po tome što u većini slučajeva imaju kombinacije raznih boji koje možda inače ne bi spojili zajedno. Nedavno je Nike imao suradnju s Diorom kod novih modela tenisica, a cijena jednih je toliko visoka ju treba pročitati dva puta.

Mnoge svjetske poznate zvijezde također nose Nike Air Jordan tenisice, a nedavno je Nike imao suradnju s Diorom kod kreiranja novog modela njihovih tenisica. Tu suradnju su svi željno iščekivali cijelu godinu, a ujedno je to i prva suradnja nekog luksuznog dizajnerskog brenda i Nikea, piše Diva. No, postoji jedan model čija cijena prelazi čak vrtoglavih 100 000 kuna, a radi se o modelu Jordan x Dior Air Jordan 1 Low.

Kako piše Diva, cijena tenisica zapravo ovisi o veličini, a prema tome varira od 86 200 pa sve do 159 tisuća kuna. Dior je poznat po visokim cijenama jer se radi o luksuznom brendu, ali Nike ima cijene koje su nama puno prihvatljivije i Nike Air Jordan tenisice se mogu kupiti u rangu od 150 eura zato je ova cijena od vrtoglavih 159 tisuća kuna pomalo šokantna.

Pogledajte još:

Znaš li da možeš besplatno zamijeniti svoje stare Nike tenisice za nove? Ali ovo je caka

Emina je pravi hit u regiji i svi žele da im crta po tenisicama! Kada vidiš njene kreacije, bit će ti jasno i zašto

Nike fejlao novom serijom tenisica - zbog jedne greške su se gadno izblamirali

dior najskuplje tenesice Cijena nike