Slika nije pronađena
Proljeće, ljeto, jesen ili zima – koje je tebi najdraže doba u godini? Izgleda da godišnje doba koje najviše voliš mnogo govori o tebi.

via GIPHY


Godišnja doba međusobno se jako razlikuju pa je logično da nam se neka od njih sviđaju više, a neka druga malo manje. Ali, koje godišnje doba najviše volimo mnogo govori o nama i našim osobinama.

Proljeće

Ako je tvoje najdraže doba u godini proljeće, to znači da si stvarno posebna osoba. Ljudi koji se najbolje osjećaju u proljetnim danima skloni su avanturama, društveni su i uživaju u izlascima sa svojim prijateljima. Baš poput proljeća, i ti se uz drage ljude 'budiš' i pokazuješ svoje pravo lice.

Što se tiče ljubavnog života, nisi sklon/a flertanju i više voliš da je druga strana ta koja prilazi. U društvu osobe koja ti se sviđa često pokazuješ sramežljivost i potrebno ti je malo više vremena da se usudiš priznati koliko ti se netko sviđa.

via GIPHY


Ljeto
Ovo godišnje doba poznato je po vrućinama pa se tako i u tebi krije energična i vatrena osoba. Svi oni koji od svih godišnjih doba najviše vole baš ljeto, poznati su po atraktivnom izgledu i uspješnom osvajanju. Ti si osoba koja je uvijek u centru pažnje, gdje god se pojaviš - svi su pogledi usmjereni baš prema tebi.

Tvoj ljubavni život je odličan, voliš izlaziti, družiti se s curama i dečkima, a flertanje ti je najmanji problem. I dok nekima to predstavlja totalnu tlaku, ti sigurno nisi jedan/a od njih. Dobro se osjećaš kad zavodiš i nikad ti nije bed biti netko tko prvi prilazi svojoj simpatiji. Možeš biti ponosan/a jer to se stvarno usude samo oni najhrabriji.

via GIPHY


Jesen
Ako je tvoje godišnje doba jesen, ti si mirna i povučena osoba kojoj treba neko vrijeme da se otvori ljudima oko sebe. Jednom kad se uvjeriš da nekome možeš vjerovati, otvaraš se i postaješ mnogo opušteniji/a.

Tvoj ljubavni život podrazumijeva dugu i stabilnu vezu s nekim koga voliš i kome potpuno vjeruješ. Nisi za neke kratke i neozbiljne avanturice ili takozvane veze 'za jednu noć', tebi je važno da nađeš ljubav koja će potrajati. Zato ti nije problem čekati 'ono pravo'.

via GIPHY


Zima
Tebe možemo opisati kao strpljivu osobu koja uvijek sve planira. Rijetko kad reagiraš po osjećaju i najčešće dobro razmisliš prije donošenja bilo kakve odluke. Neki te doživljavaju kao preopreznu osobu koja često komplicira oko bezveznih stvari.

via GIPHY


Što se tiče ljubavi i ljubavnog života, možemo reći da je pomalo dosadan. Često ti se netko sviđa, ali zbog svoje zatvorenosti i povučenosti često znaš propustiti priliku. Kad konačno pronađeš ljubav, ttly se prepuštaš i onda tvoja veza traje.

Foto: Pixabay/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Otkrivamo - što tvoj omiljeni broj govori o tebi?

Vrijedi li to i za tebe? Otkrivamo što boja sobe govori o tebi!

Sigurno te zanima – otkrivamo što tvoja pozadina na mobitelu govori o tebi!

Godišnja Doba osobine zanimljivosti

Još vijesti