Slika nije pronađena

Znanost je pokazala da je ovo mali trik koji može pomoći baš svima. Doslovno nema osobe za koju ovo neće raditi.

Svatko od nas ima onaj dan kada se jednostavno ne osjeća ugodno u vlastitoj koži i što god da napravi ili odjene, i dalje se ne osjeća samopouzdano i zgodno. Za takve dane, možeš si pomoći jednim malim trikom koji u tren oka pomaže da baš svatko izgleda atraktivnije. Radi se o modnom dodatku koji trebaš samo dodati svom outfitu, a to su sunčane naočale. Idealno za vrijeme koje nam dolazi.

Provedeno je čak i istraživanje koje je pokazalo da sunčane stvarno pomažu ljudima da izgledaju atraktivnije. Jedini problem je da trebaš prvo pronaći prave sunčane za svoj oblik lica – pravi oblik, pravu veličinu ili boju. Postoji i razlog zašto su baš sunčane naočale te koje imaju ovakvu moć. Ničije lice nije simetrično u potpunosti, ali znanost je otkrila da što je lice više simetrično, to se osoba smatra zgodnijom. I to uskaču sunčane jer one pomažu da ti lice izgleda više simetrično.

Osim toga, naočale pomažu naglasiti tvoje crte lica. One daju ravne linije tvom licu i čine ga zbog toga isklesanijim, ali i osobu misterioznijom.

Pogledajte još:

Najslađe istraživanje: Tražili su koja je pasmina pasa najslađa na svijetu - evo tko je pobijedio

Pet stvari koje najviše usrećuju ljude i smanjuju nam stres: Bolje su čak i od ljubavi ili ljubljenja

Znanost potvrdila - ako slobodno vrijeme volite provoditi sami, onda ste pametniji od ostalih

Izgled atraktivniji Istraživanje zgodniji modni dodatak

Još vijesti