Slika nije pronađena

Iako nećemo to javno priznati, tijekom hladnih mjeseci iskorištavamo situaciju i imamo neke prilično ružne navike. Zapravo, mislimo da je zima idealno godišnje doba upravo za to.

Skrivanje masne kose kapom je idealan primjer, a ta metoda nekada nas 'spašava' i dulje od tjedan dana.

Naravno, curama je sve oprošteno jer svoje loše navike vješto skrivaju. No, mi otkrivamo o kojim se odvratnim stvarima radi:

Preskačemo tuširanje jer to znači skidanje, a to znači da će nam biti hladno

Istina je, cure znaju preskočiti tuš zimi. U tuš se ulazi bez odjeće te curama ne gine smrzavanje dok naiđe topla voda i dok sve poskidaju sa sebe. Ionako stručnjaci kažu da su prirodna ulja iz tijela dobra za kožu i kosu, je li tako?


Brišemo nos o rukave majice i nije nas briga

Ovo obično slijedi kada cure sami sebi govore da će tu majicu ionako danas oprati jer su prelijene otići po maramice dok im malo curi nos. Tako nešto se događa osobito kada su bolesne.


Probudimo se usred noći jer nam je mjehur pun, ali smo toliko lijene i trpimo zauvijek

Kada konačno dođe jutro shvate da su prave junakinje zadržavanja nužde u mjehuru...zapravo, shvate da su prave zvijeri. Inače, ovo nije zdravo...


Nosimo zimsku kapu kako bi prekrile masnu kosu, a pretvaramo se da ju nosimo jer nam se sviđa

Ovo je doživjela svaka djevojka barem dva puta u svom životu. Zimi je lakše staviti kapu na glavu nego oprati kosu, slažete li se cure?Dok peremo lice shvaćamo da nam je koža toliko suha da bi ju gotovo mogle oguliti

Nakon toga cure se osjećaju bolje te odluče istrljati lice ručnikom kako bi lice doživjelo potpuni piling...taj ručnik vjerojatno nije opran duže vremena...


Nosimo iste tajice, a da ih nismo oprale barem 12 dana

Tijekom zime djevojke praktički ne izlaze iz svojih debljih tajica ili hlača, a iste ne peru više dana...što je ustvari odvratno. No, zima je i sve se može oprostiti.


Prekrivene smo svim živim kremama

Budući da je koža posebno osjetljiva zimi, cure stalno mažu lice, ruke i tijelo. No, ni to baš nije najhigijenskije niti zdravo. Prisjetimo se onog da cure nekada preskaču tuš jer je hladno, a mažu se kremama različitog mirisa.

odvratne stvari odvratne stvari koje cure rade zima cure