Slika nije pronađena

Ono što je gore od nervoze prvog spoja je strah da se dečko uopće ne pojavi, a to se dogodilo jednoj djevojci koja je odlučila ne očajavati nego tu situaciju totalno iskoristiti na pozitivan način.

Mimi Black je 21-godišnjakinja s Twittera kojoj se dejt nije pojavio, a ona je svojim objavama odlučila dotičnom pokazati što sve propušta. To je napravila jer je zbog spoja čak morala otputovati nekoliko kilometara, a on se nije udostojio niti doći.

Samu sebe je praktički odvela na dejt i uživala u danu. Nakon naporne kupovine donjeg rublja, Mimi je sebe izvela na koktel, ali i u McDonald`s. Ovim postupcima je djevojka htjela poručiti svima da se mogu zabaviti i sami jer će uvijek tu biti netko tko bi nas mogao iznevjeriti.


`Na kraju dana, uvijek imam samu sebe. Ne smeta mi što mogu sama popiti piće u kafiću` kaže Mimi i poručuje da joj se dečko koji nije došao ispričao. Ona je tu ispriku uvažila s nadom da će on naći jednog dana u životu ono što traži.
Ovaj primjer pokazuje da nije kraj svijeta ako se simpatija ne pojavi, ali isto tako da se s potencijalno tužnim situacijama možemo nositi s humorom i pobijediti ih.

Izvor/foto: Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Mladić pozvao djevojku na dejt najoriginalnijom pozivnicom

Kakav crnjak: najgore stvari koje se mogu dogoditi na prvom spoju

Pokaži da si zabavna na dejtu - evo kakospoj izvisila dejt odvela samu sebe na dejt

Još vijesti