Slika nije pronađena

Još jedan hit na TikToku je upravo ovaj – zamrznuti med od kojeg dobijemo preukusnu lizalicu! Ovo je idealna slastica za ljeto, ali i za ljubitelje meda. Osim toga, ne radi se o nekom ekstra štetnom slatkišu, već o pravoj, ukusnoj lizalici tako da ovaj trik kod kuće moramo definitivno isprobati.

Na TikToku često imamo trendove, posebno što se tiče neke home made hrane i slastica. Tako je bila popularna Dalgona kava, kombinacija lubenice i senfa i slično. Sada je u glavnoj ulozi med i to zamrznuti med od kojeg se dobije lizalica! Djevojka je podijelila ovaj trik na svojem TikTok profilu te je opisala cijeli postupak. Prvo je med potrebno staviti u neku praznu bocu od vode, okrenuti bocu na drugu stranu tako da stoji na strani čepa i tako ju staviti u zamrzivač.

Nakon nekoliko sati, kada izvadite bocu i otvorite čep, na vrhu će vas dočekati zamrznuti med kojeg možete konzumirati kao lizalicu, a on će se korištenjem lagano topiti.

Ova slastica je idealna za ljeto, a vrlo jednostavna za napraviti kod kuće jer su potrebne samo dvije stvari – med i prazna boca od vode ili soka. Tako da, ako vam padne šećer ili jednostavno želite pojesti nešto slatko, a fino, pokušajte ovaj trik s medom i sigurni smo da ćete se oduševiti!

Pogledajte još:

Lubenica u kombinaciji s...? Svi isprobavaju ovu ludu kombinaciju hrane - i tvrde da je fino!

Sportski grudnjak odličan za velike grudi – osvojio je djevojke na TikToku!

Verzija Dalgona kave koja će te oduševiti više od svih do sad! Nakon obične i s jagodom, slijedi...

med tiktok trend lizalica od meda

Još vijesti