Slika nije pronađena

Nakon nekoliko manjih meet up-ova na kojima su bili po jedan ili dvoje TikTokera, sada ćeš ih na jednom mjestu moći upoznati 6! Nema ulaznica, samo trebaš doći do zagrebačke Arene gdje će te oni čekati. Saznali smo nešto više o događanju od organizatora, a popričali smo i s Lorenom, jednom od naših najpopularnijih TikTokerica.

Popularnost TikToka raste sve više i više, a neki od korisnika tamo su već skupili prilično velik broj pratitelja. I na području Hrvatske se već po popularnosti izdvojilo nekoliko imena. Ako provodiš vrijeme skrolajući po TikToku, imaš omiljene ljude čije nove videe redovito pratiš, onda će te ova vijest sigurno razveseliti. Sprema se prvi pravi meet up TikTokera u Hrvatskoj. Na njemu će biti, kako je za sada dogovoreno, šest TikTokera. Interesa za ovako nešto ima, jer kako nam je ispričao organizator meet up-a Dario Marčac, za manje meet up-ove koje je do sada organizirao, interes je bio velik, a i na ovome očekuje 500-tinjak ljudi.


Nakon jednog u Karlovcu i nekoliko i Srbiji, sada je došao na ideju i da napravi jedan veliki u Zagrebu. Na njemu će sudjelovati on (dariomarcac), Mihaela (ela_burke18), Lorena (lorenaaxc), Marija (la.java), Andrea (pacadiiii) i Tamara (tbhuh). Meet up će se održati sljedeće subote (29. veljače) od 15 sati ispred Arena Centra (shopping centra). TikTokeri će te čekati ispred glavnog ulaza, a kada god dođeš, možeš se pridružiti zabavi.


Nema nikakvog rasporeda događanja, već će sve ići spontano. Moći ćeš se podružiti s njima, popričati, pofotkati, snimat će se videi, plesati... Sve će skupa trajati oko 3 sata. U slučaju kiše, nema straha, meet up se i dalje održava, samo se seli u Arenu. Jednako koliko su uzbuđeni njihovi fanovi, toliko su uzbuđeni i TikTokeri koji će sudjelovati. Lorena, kojoj je ovo prvi veći meet up na kojem će sudjelovati, nam je otkrila čemu se posebno veseli: 'Jako sam uzbuđena, najviše zato jer cu konačno upoznati poznate TikTokere s kojima sam u kontaktu mjesecima i također se nadam se da ću fanovima ostaviti dobar dojam uživo. Jedino čega se bojim je da će mi nešto iskrsnuti u zadnji tren i da neću moći doći, ali nadam se će sve biti kako treba.'


Tko sve dolazi na meet up?

Foto: TikTok/ TikTok printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Tko su popularni TikTokeri u Hrvatskoj? Saznali smo kako su došli do followera i koji su njihovi najveći failovi

TikTokom kruži opasan novi izazov 'skull breaker' – posljedice mogu biti ozljede glave i leđa

Bi li ovo isprobali? Novi TikTok izazov je čudan (i odvratan?) - radi se o pahuljicama s mlijekom

Zagreb Hrvatska tiktok tiktokeri meet up