Slika nije pronađena
Voliš adrenalin i zabavu, a o odlasku u Gardaland sanjaš cijeli život? Zovu ga najzabavnijim parkom na svijetu, u što to pokušavaš uvjeriti starce već godinama, no oni nikako da te odvedu.

Ako si i ti zaglavila u ovakvoj situaciji, ova vijest će te opako razveseliti. Naime, na Biogradu na Moru se otvara tematsko-zabavni park za djecu i odrasle - Fun Park Mirnovec, za kojeg već sada govore da je Hrvatski Gardaland.



`Mogu samo reći da će i naši posjetitelji izlaziti iz parka jednako zadovoljni kao da su bili u Gardalandu´, rekao je za Lokalni.hr direktor Boris Kovaček, direktor ovog parka.

Čula si za vlakove smrti, plavi tornado i kuću strave? Riječ je o atrakcijama o kojima svaki posjetitelj Gardalanda priča još danima nakon dolaska, a slične ćemo stvari uskoro imati i hrvatski zabavni park. Park će imati 3 tematske cjeline - Divlji Zapad, Svemir i Gusarski grad, koje će biti prepune zabavnih vožnji na kojima će moći sudjelovati 7 do 10 tisuća posjetitelja.



`Divlji Zapad je namijenjen manjoj djeci, Svemir je pun adrenalinskih atrakcija, dok je u Gusarskom gradu zagarantirana zabava za cijelu obitelj. Interes je već sada ogroman´, komentirao je Kovaček koji vjeruje da će se par otvoriti do kraja lipnja.

Zvuči predobro, zar ne?


Foto: Fun Park Mirnovec/ Shutterstock/ Giffy

S.T.R.

Ovako ne smije izgledati maturalna haljina – kaos u školi na Floridi

Deset najčešćih prezimena u Hrvatskoj - je li i tvoje na popisu?

Novosti na WhatsAppu - dopkanje postaje još više cool!

gardaland zabavni Park zabava

Još vijesti