Slika nije pronađena

Očevi znaju biti pomalo okrutni, ali uvijek maštoviti, kad kažnjavaju svoju djecu za neke nepodopštine koje su napravili.

Svi oni pokušaji da posrame sina nasilnika ili kćer koja se pretvarala da je starija no što zapravo jest padaju u sjenu nakon ovoga što je osmislio tata iz ove priče.


Nakon što je saznao da mu je sin nasilnik koji maltretira druge učenike u školi, odlučio se za malo drugačiji potez. Umjesto zabrane izlazaka, poslao je svog sina u ring s profesionalnim boksačem.

Sin se zaista trudio pružiti otpor boksaču, ali nije prošlo dugo i završio je na podu ringa. Uzvrati udarac, frajeru, čuje se tata u blizini ringa dok mu se sin pokušava podići na noge. Ubrzo mu polazi za rukom, ali boksač ga opet vraća na pod.

Do kraja meča, sin izgleda potpuno izgubljeno, izmoreno i bori se da dođe do daha s razbijenom usnicom. Očito je da se ovaj tata nije šalio.

I iako ova pedagoška, odgojna metoda može izgledati okrutno, istina je da su bullyji grozni i ne bi trebali postojati ni u jednoj školi. Njegov je sin maltretirao druge učenike u školi, a svi znamo koliko snažan utjecaj takve epizode mogu imati na djecu i mlade.

Mislimo da će nakon ove epizode njegov sin nekoliko puta promisliti prije nego što se opet odluči okomiti na nekoga.

Što vi mislite o postupku ovoga tate? Je li preokrutan ili odgovara nedjelu sina?

L.B./izvor i foto: screenshot/YouTube


Pročitajte još...

...Majica na mišiće: ovako tata tjera dečke od svoje kćeri...

...Originalni tata: smislio način kako da kćer ima bolje ocjene u školi!...

...Lekcija koju će pamtiti: tata kaznio sina nasilnika na neobičan način!...

sin nasilnik profesionalni boksač boksački ring otac kaznio sina

Još vijesti