Slika nije pronađena
Teme kao što su Gay Pride ili LGBT+ zajednica danas su još uvijek tabu tema, ali ne i za ovu cool baku koja je imala nevjerojatno reakciju na to što joj je unuka odlučila sudjelovati na Gay prideu.

Lexie iz Virginije u SAD-u na svom Twitter profilu objavila je fotku svoje bake kako joj, ni manje ni više, nego pegla zastavu za Gay Pride. Njezina priča raznježila je sve...

'Ustala sam jutros da se pripremim za #DCPride. Moja baka u tom trenutku ušla je u sobu, pogledala moju zastavu i rekla: 'Ovo mora biti ispeglano.' To je tako mala gesta, ali meni znači mnogo ljubavi i razumijevanja', napisala je Lexie.


Kasnije je objavila još jednu fotku s bakom i napisala da ju je upravo ona naučila voljeti i prihvaćati različitosti i da joj je baka vječna podrška.


Ova cool baka očito je odlučila zanemariti sve stereotipe koji postoje o gay i LGBT+ zajednici i svojoj unuci, inače biseksualki, ispeglala zastavu koju je nešto kasnije trebala nositi na Gay Prideu. Bravo, svaka čast! Smatraš li i ti da je ova baka za čistu desetku?

via GIPHY


Foto: Twitter/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Cool baka kao inspiracija za učenje – ako može ona, možeš i ti!

Najbolji ljubavni savjet ikad - mudrost jedne bake nas je oduševila!

Reakcija uzrujane bake koja ne želi iPhone za Božić izmamit će vam osmijeh na lice

Gay pride baka zanimljivosti