Slika nije pronađena

Sigurno te barem jednom razočarala frendica i nisi jedina ako si se uvjerila u to da ljudi mogu lagati i biti dvolični. Svi smo prošli to i preživjeli, ali nema goreg osjećaja nego kad te razočara prijatelj za kojeg misliš da nikad ne bi.

Baš kao što je teško pronaći savršenog (ili barem približno savršenog) dečka jednako je teško naći  pravog prijatelja. Tom problemu probali su doskočiti  Julian Ilson i Emanuel Petre koji su osmislili aplikaciju 'Me 3' koja služi za pronalazak prijatelja.


Nakon što unesete osobne podatke pokušat će vas spojiti  s osobama koje imaju potencijala postati vaši bliski prijatelji. Radi slično kao i Tinder samo cilj nije naći ljubav nego prijateljstvo.


Prilikom registracije treba detaljno popuniti profil i odgovoriti na pitanja pomoću kojih će vam se predložiti potencijalni prijatelji. Ako se međusobno 'lajkate', možete započeti komunikaciju, a nitko osim onih koje odobrite neće moći vidjeti vaš profil.


Fora je u tome da će te aplikacija stavljati u potencijalne grupe od 3 prijatelja, kako bi umanjila mogućnost romantičnog odnosa.

Namijenjena je svim dobnim skupinama, a navodno će biti dostupna za korištenja i na stolnim računalima.


Foto: Pinterest

I.I.

Pročitajte još:Ne znaš što bi sama sa sobom? Vrijeme je za (pozitivne) promjene u životu!

Ne možeš bez Facebooka, Instagrama ili Snapchata? U Hrvatskoj se otvara bolnica za liječenje ovisnosti o internetu

Drugi razred, škola, grad – kako izgleda veza na daljinu s bff?

prijatelji aplikacija

Još vijesti