Slika nije pronađena

S vremenom se osuvremenio i Disney pa su konačno odlučili prikazati djevojku koja nije u potrazi za princom i koja nije u potrazi za ljubavi nego za samom sobom.

Još je ostalo četiri mjeseca do prikazivanja novog Disneyjevog animiranog filma u kinima, a radi se o crtiću Moana. Redatelji ovog filma, John Musker i Ron Clements su na Comic Con-u otkrili detalje o ovoj neovisnoj 'princezi'.

Radnja se odvija oko 16-godišnje Moane koja odlazi na oceansku avanturu kako bi pronašla boga Mauija i tako spasila svijet. I to je ustvari to jer ne dolazi ni do kakvih ljubavnih zapleta kao u svim drugim Disneyjevim filmovima, a to je pravo čudo.`U ovom filmu se radi o junakinji koja mora pronaći samu sebe, a ne ljubav`
otkrili su Musker i Clements. Nitko ne tvrdi da ima nešto loše u tome što princeza pronađe svog princa, ali je zanimljivo vidjeti heroinu koja neće biti definirana svojom zaljubljenošću i vezom.

Treba se podsjetiti da Moana nije jedina takva junakinja jer sličnu ljubavnu sudbinu je imala i Merida iz filma Merida hrabra. Osim Moaninog avanturističkog duha, ne znamo previše o njoj pa zato obožavatelji Disneyja nestrpljivo iščekuju ovaj film.

disneyjeva princeza moana disney

Još vijesti