Slika nije pronađena

Ova djevojka je sigurno doživjela jednu od neugodnijih situacija u svojem životu. Naime, otišla je samo na pedikuru, dok joj žena, koja joj je radila pedikuru, nije malo previsoko podigla njezine tajice i na taj način izazvala sram kod ove djevojke. Ona se nije ni najmanje nadala da že morati povući tajice toliko visoko samo zbog pedikure na nogama!

Ova djevojka je samo željela obaviti pedikuru na nogama, no iz salona je izašla i više no posramljena! Naime, očekivala je kako će morati samo malo podići nogavice na tajicama kako bi joj pedikerka mogla napraviti pravilnu pedikuru na nogama. Međutim, njezina pedikerka je podigla nogavice tajica više nego što je ova djevojka mislila i u tom trenutku ju je obuzeo osjećaj nevjerojatnog srama! Ona je obrijala noge samo do one granice do koje je mislila da će trebati podići nogavice tajica, ali je pedikerka odlučila poremetiti njezine planove pa je podigla nogavice nešto više od očekivanog i vidjela njezin neobrijani dio kojeg sigurno nije očekivala!

Djevojka je čak snimila i trenutak kada je pedikerka podizala njezinu nogavicu gdje se točno vidi obrijani, ali i neobrijani dio njezine noge. Taj video je podijelila na svom TikTok profilu i nasmijala tisuće korisnika TikToka, a komentari su također urnebesni: 'Do koljena! Uvijek moraš obrijati do koljenaaa! – bio je samo jedan od tisuće komentara.

Pogledajte još:

Djevojku dočekala neugodna situacija na odmoru – nisu ju pustili na party brod zbog izgleda

Djevojka skoro izbačena iz aviona – stjuardesa ju napala zbog neprimjerenog odijevanja

Fotka kada pozira vs. kako izgleda inače: Ona objavljuje fotke koje inače influenceri skrivaju

zanimljivosti sramotna situacija brijanje pedikura

Još vijesti