Slika nije pronađena

Svi vi koji volite Harryja Pottera, očistite raspored za danas popodne i navečer. U nekoliko gradova u Hrvatskoj održava se 'Noć Harryja Pottera', skroz zanimljivo događanje puno različitih aktivnosti koje bi ti se mogle svidjeti, bez obzira na to koliko godina imaš.

Ovo je već postala prava mala čarobnjačka tradicija. Još od 2014. godine prvog četvrtka u veljači održava se 'Noć Harryja Pottera', a prošle su se godine ovoj svjetskoj manifestaciji pridružili i čarobnjaci iz Hrvatske. Tradicija se nastavlja i ove godine i to u nekoliko gradova – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Varaždinu. Održat će se hrpa najrazličitijih događanja, vezanih uz ofc Harryja Pottera, a svi koji žele kupiti sebi ili dragoj osobi nešto s temom Harryja Pottera, ovo je dan za uhvatiti popust.


Organizator u Hrvatskoj je knjižarski lanac Hoću knjigu, u čijim će se prodavaonicama danas i održavati sve aktivnosti. Svaki će grad imati drugačija događanja, a u Zagrebu ćeš ih pronaći najviše. Bit će svega, od čitanja knjiga do radionica. Posebno zanimljivo zvuči nastup iluzionista Aryna koji će se održati u 19:30 h u Megastoreu u Bogovićevoj 7, a  na istoj lokaciji, malo ranije, u 17 sati bit će i Ceremonija razvrstavanja. Ako te ikada zanimalo u koji bi dom upala, ovdje ćeš moći saznati. U 21:15h navečer je pak Harry Potter kviz! Ako želiš sudjelovati u njemu, nemoj se zaboraviti prijaviti na FB eventu. Ovo su samo neka od događanja, a sva po gradovima i lokacijama pogledaj na ovoj slici.


U Hoću knjigu knjižarama primijetit ćeš i kartonske Harryja, Rona, Hermiona i Hedvigu. Oni nisu tamo slučajno - čekaju na fotku s tobom. Cijelo je događanje u potpunosti besplatno, a bit će i prigodnih popusta na Harry Potter asortiman. Svi će ovdje pronaći nešto zanimljivo za sebe, to je sigurno. Koga vodiš?

Foto: Imdb/ Facebook – Hoću knjigu

M.T.

Pogledajte još:

Daniel Radcliffe (Harry Potter) je otkrio koji mu je najdraži Harry Potter film i zašto – fanovi se baš i ne slažu s njim

Ovo ne može biti istina! Postoji jedna teorija o Ronu i Hermioni koja lomi srca fanovima Harryja Pottera

Ovo NIKAD ne bi sami primijetili! Filmovi o Harryju Potteru skrivali su jedan fora detalj

Zagreb Hrvatska harry potter događanje Noć Harryja Pottera

Još vijesti