Slika nije pronađena
Što najčešće poželite za rođendan? Tortu, nove tenisice, tablet ili ipad? Nešto za sebe, najčešće? Ova malena desetogodišnja djevojčica pozvala je prijatelje na rođendan i zamolila ih da umjesto poklona donesu hranu i potrepštine za pse u azilu, objavljuje Telegraf.rs.

U rođendanskoj pozivnici koju je putem Facebooka poslala svojim prijateljima, umjesto poklona mala Minja je za 10. rođendan zatražila hranu za napuštene pse iz prihvatilišta kako bi i psi bili sretni za njen rođendan kao i njeni prijatelji.

Istina je da smo svaki dan bombardirani lošim vijestima, ali svaki dan dogodi se i nešto lijepo i plemenito, a ovaj slučaj pokazuje da su i mladi i klinci jednako svjesni kako činiti dobro i misliti i na druge ljude, vršnjake pa čak i životinje kojima je također potrebna pomoć ljudi.

Zato je ova pozivnica hvale vrijedna, a zaslužuje i da je podijelimo s vama.


U njoj između ostalog piše: “Odlučila sam da moj 10. rođendan bude humanitarni, pa te molim da umjesto poklona za mene doneseš hranu za napuštene pse iz prihvatilišta u količini koju sam izabereš. Želim da i psi budu sretni za moj rođendan kao i mi! Hvala”.

Bravo malena Minja i želimo ti najsretniji rođendan! Sigurni smo da ćeš sakupiti puno hrane za pse iz prihvatilišta!


L.B.
foto: Facebook, sxc.hu

Djevojčica prihvatilište za pse rođendan