Slika nije pronađena

Zagreb će uskoro postati meka za sve fanove fantasy priča – Harry Pottera, Igre Prijestolja, Star Warsa, Gospodara prstenova i drugih.

U petak, 27. travnja, se na adresi Tkalčićeva 34 otvara specijalizirani dućan 'Here Be Dragons'. U njemu će rado boraviti geekovi poput ekipe iz 'Teorije velikog praska', ali i svi zaljubljenici u bajke. Inspiriran je popularnim serijama i filmovima i spreman zadovoljiti sva fantomska osjetila, a obećava i zabavu – sve vas poziva da svjedočite najluđem provodu kojeg je geekovska scena ikad vidjela.

via GIPHY


Na otvorenju su za sve posjetitelje pripremili mnoštvo iznenađenja, tematske napitke, veliko cosplay natjecanje na kojem će nagrade biti poklon bonovi od 3000, 1000 i 500 kuna i razne nagradnjače. Početak druženja zakazali su za 20 sati, a kraj u 23 sata (službeno, ali u praksi tko zna kada). Više o događaju pronađite ovdje.

U 'Here Be Dragons' vas inače očekuju primjerice čarobni štapići, replike metle Nimbus 2001, nakit, majice i razni predmeti iz Hogwartsa, ali i kalež iz GOT-a, maska Darth Vadera... Takav isti dućan je prošle godine otvoren u Splitu i izazvao je veliki interes javnosti.


A kako ovaj članak ne bi ispao reklamni, nego informativni (što i je), promovirati ćemo i događanje u sklopu 'Star Wars dana' (4. svibnja).

via GIPHY

Obilježit će se 6. svibnja u prostoru Centra mladih Ribnjak. Nažalost, cosplay odijevanje bit će moguće samo starijima od 15, no organizatori su pripremili i zabavu, radionice i igre i onima mlađima. Zamišljeno je kao dnevno druženje – započet će u 10:30, a završiti u 18 sati. Više o događaju možete pročitati ovdje.

Foto: Warner Bros. Studios/starwars.com/Screenshot/Facebook

M.Z.

Provjeri još...

Izgledaju magično: nova kolekcija 'Harry Potter' ruževa!

Kviz: Koji si lik iz serije 'Igra prijestolja'?

Celebovi koji su zapravo totalni 'geekovi'

Zagreb here be dragons novo star wars dan dućan zabava

Još vijesti