Slika nije pronađena

Jesen je pokucala na vrata, a većina ljudi ju asocira s depresijom i tmurnim bojama, a niti ne znaju koliko su u zabludi.

Jesen uopće nije depresivna nego upravo suprotno – ona je top, a mi smo ti koji moramo promijeniti perspektivu i uživati u mirisu pečenog kestenja. Kraj rujna ne donosi samo zahladnjenje, kišu i tmurnost nego puno prilika za uživanje i odmor od previsokih temperatura.

Pripremite čizmice jer jesen je tu, a ovo je 8 razloga zašto je ona najbolje godišnje doba:


Nema znojenja

Za one koji idu u teretanu cijele godine i jesen je godišnje doba tijekom kojeg se jako znoje, ali za one koji radije provode vrijeme na otvorenom – jesen je idealno vrijeme! Nema više znojenja čim kročimo nogom iz stana i topljenja šminke, a osim toga možemo se i slojevitije oblačiti i tako se poigrati garderobom.Možemo reći `zbogom` komarcima

Ono što je jako iritantno tijekom ljeta su definitivno komarci i sa sigurnošću možemo reći da ih apsolutno svi mrze. Zbog njih ne možemo spavati, a oni koji žive u Slavoniji znaju kakva je muka samo prošetati po dvorištu u bilo koje doba dana jer nakon samo pet minuta vani na tijelu se nalazi milijun uboda.


Stižu nove serije i nove sezone starih serija

Serioljupci znaju koje su čari jeseni jer ona sa sobom donosi i hrpetinu novih serija baš kao i nove sezone starih serija. Zar to nije uzbudljivo? Svi stari likovi se vraćaju, ponovno možemo pratiti njihove uzbudljive i komplicirane živote, a možemo upoznati i neke nove likove i živote i samo uživati.


Sezona kupaćih kostima je konačno gotova

Sada kada je sezona badića završila ne moramo osjećati grižnju savjest zbog komada pizze više i zbog malo sala na trbuhu. Konačno više ne moramo gledati savršena tijela modela koji reklamiraju najmodernije badiće i to nam donosi određenu sreću.Sat se pomiče unatrag

U listopadu kazaljke na satu pomičemo unatrag jer kreće zimsko računanje vremena. Znate li što to znači? Sigurno znate jer svatko od nas voli ujutro spavati sat duže. Premda noć dodatno brže dolazi zbog toga, nema veze jer se uvijek možemo umotati u dekicu i gledati najdraži film dok ispijamo čaj.


Možemo piti topla pića bez da doživimo toplotni udar

Ljubitelji čajeva i kave znaju koja je muka nekada ljeti popiti svoj omiljeni napitak. Premda postoji varijanta ledene kave, prave kavopije vole standardnu, toplu, kremastu kavu. Čaj ili kavu možemo piti i ljeti, ali garantirano je da će nam postati još više vruće, stoga – jesen je idealna za tople napitke.Tamne boje ruževa su idealne za jesen

Nitko ne tvrdi da ne možemo isfurati tamnije boje ruževa i tijekom ljeta ili proljeća, ali jesen je idealno vrijeme za to. Stvar je u tome da su zagasite boje totalno jesenske boje, a lako možemo ruž iskombinirati i s nijansama odjeće koju smo obukli.Noć vještica

Premda se Noć vještica uglavnom veže s Amerikom, ona je dosta popularna i kod nas. Tada se možemo zamaskirati u nešto skroz otkačeno i strašno i tako otići na tulum. To znači da je jesen doba kada možemo skroz pokazati svoju kreativnost i originalnost što je super!

jesen najbolje godišnje doba godišnje doba

Još vijesti