Slika nije pronađena

Iako svaki pravi dečko voli curu baš onakva kakva jest i lijepa mu je i u trenirci i u trapkama i u haljini, postoje ipak neke stvari koje dečkima nisu baš najsavršenije na svijetu. Prema komentarima na Redditu, Twitteru i aplikaciji 'Hater' prikupljena je lista odjevnih predmeta koje dečki hejtaju.

I to nikako ne znači da ćemo je prestati nositi nešto s ove liste, već da ćemo se tog dana oblačiti isključivo samo zbog sebe, a ne da bi zadivile nekog frajera.


Uggsice
– prva stvar na listi je i najpoznatija. Iz nekog razloga, hrpa frajera ne voli čizmice koje će uskoro nositi svaka druga cura. Ne kažemo da imamo logično objašnjenje zašto je to tako, jednostavno ih ne vole.

Balerinke – mnogi dečki su sretni jer je završila sezona balerinki. Mnogi ih ne vole jer im izgledaju neudobno i nepraktično.


Poderane trapke – možda razmišljaju slično kao tvoja baka koja ih cijelo vrijeme želi pokrpati. No, budući da sve češće frajeri nose takve trapke nećemo se previše uzrujavati.


Široke hlače
– možda zato što vole vidjeti bolje tvoju guzu, a u širokim trapkama je to teže.


Sve visokog struka – mnogim dečkima to jednostavno čudno izgleda. I to je to. Ali mnogim curama hlače ili suknje visokog struka stoje mrak pa sorry not sorry.

Velike (okrugle) naušnice – dečki općenito ne vole baš preveliki nakit jer se boje da bi te mogli 'zakačiti' dok se ljubite ili mazite, a najmanje su im lijepi veliki kolutovi.Mrežaste čarape
– iako možda izgleda seksi, dečki će prije izabrati one obične nego mrežaste za svoju curu.

Foto: Twitter/giphy

I.I.


Pročitajte još:

Već si odustala od muškog roda? Nemoj! Postoji objašnjenje zašto su veze teške!

6 stvari koje dečki vole na curama – ne biste vjerovali!

Cure, mislite da dečki vole ove stvari? Varate se!

Dečki odjevni predmeti ?

Još vijesti