Slika nije pronađena

Znamo da su ljubavne filmske scene nerealne i pretjerano uljepšane, ali nekada si jednostavno ne možemo pomoći.

Tko se ne bi raznježio na scenu ljubakanja na kiši ili prelaženja pola svijeta kako bi se došlo do voljene osobe? Pričajte što god želite, ali ovo je 7 sladunjavih filmskih scena koje si svi potajno priželjkuju:

#Neodoljivi upoznaje slatkicu

Samo zamislite: na hodniku zgrade susrećete prezgodnog dečka, sudarate se, a zatim započinjete razgovor. Ili još bolje, žurite u školu, spotaknete si i padnete, a on se pojavi niotkud i podiže vas s poda. Pogledi vam se susreću, iskrice frcaju – puno bolje od dosadnog chata na Facebooku, zar ne?


#Dramatična utrka po aerodromu

Lažete ako kažete da nikada niste zamišljali kako netko trči zbog vas po cijelom aerodromu i baš u trenutku kada se vrata trebaju zatvoriti, a vi ptići na drugi kraj svijeta, ON viče: 'Stanite!'. Ne znamo kako bi to bilo izvedivo s obzirom na osiguranje na aerodromima, ali lijepo je maštati.#Sudjelovanje u nečemu što nije romantično, ali odjednom ipak je

Možda će vam biti jasnije o čemu govorimo ako se prisjetite scene iz filma 'Duh' u kojem Demi Moore i Patrick Swayze zajedno oblikuju glinu. Tko bi rekao da tako nešto može biti romantično?#Strastveni izljevi ljubavi...

.. jer svaka djevojka zaslužuje čuti da je obožavana, voljena i posebna.


#... ili teatralni emotivni ispadi

Ne mora izgovoriti – može otpjevati. Ili izrecitirati. I to na pozornici pred hrpom ljudi s pogledom usmjerenim prema nama.
#Instantno zaljubljivanje

Ljubav (ili požuda) na prvi pogled? Može! Znamo da je nevjerojatno, ali filmovi nas uvjeravaju da je moguće stoga se želimo barem jednom oduzeti u trenutku kada ga prvi put ugledamo – ali i on mora doživjeti isto!
Foto/Izvor: womenshelathmag.com
I.N.
Pročitajte još:

Romantika: nosio djevojku da se ne smoči pa upao s njom u šaht

Romantika - živa ili već odavno mrtva?

sladunjave filmske scene

Još vijesti