Slika nije pronađena

Kako bi sve odradili sa stilom, pripremili smo vam zanimljive aplikacije i dodatke za mobitele koji će vam biti od velike pomoći. Pa krenimo!

1. Aplikacije za treniranje

Blagdani su iza nas, sigurno ste kao i mi (opet) malo pretjerali s hranom, a to znači samo jedno – vrijeme je za novogodišnje odluke i vježbanje! Napredak u vježbanju možeš pratiti i putem pametnog sata ili narukvice poput Alcatel TCL Movetime.


2. Najbolje fotke uz Little Photo

Little Photo je prekul aplikacija koja dodaje film efekte vašim fotkama. Ovo je jedna od najpopularnijih foto aplikacija s hrpom filtera za uređivanje fotografija. Ako planiraš na doček s frendovima, ova aplikacija je 'must have'.

U Novu godinu uđi s najboljim fotkama i oduševi ekipu, a za to su najbolji mobitel s velikim zaslonom poput Xiaomi Redmi Note 5A.3. Gledaj najbolje serije uz Netflix

Zašto još obožavamo praznike? Onaj osjećaj kad nemaš baš nikakvih obveza, zavališ se na kauč, uzmeš dekicu i bezbrižno kreneš gledati novu seriju.

Ako se ne želiš odvajati od svojih serija ni na trenutak, prati ih na pametnom telefonu s jasnom slikom kao što ima Meizu M5C.4. Video je hit godine


2017. godinu svakako ćemo pamtiti po pravoj eksploziji video sadržaja. Youtuberi, Instagram i druge društvene mreže, ali i frendovi koji ti na dnevnoj bazi šalju najluđe video isječke. Nema razloga da u istom tonu ne nastavimo i u idućoj godini, stoga pripremi se na vrijeme! Prigodne video sadržaje možeš kreiratu uz aplikaciju ElfYourself® By Office Depot.

Shareaj video svoje ekipe putem Xiaomi Redmi 4X pametnog telefona.


5. Personaliziraj mobitel wallpaperima i melodijama

Svoju osobnost možeš na kreativan način izraziti tako da personaliziraš svoj mobitel do najsitnijih detalja. Osim fora maskice, mobitel možeš urediti lijepim pozadinama, fora melodijama i ostalim detaljima.

Zedge je popularna stranica za preuzimanje fora stvari za mobitele kao što su pozadine, melodije zvona i slično.

Ako uz zaslon želiš urediti i pozadinu mobitela, pronađi fora maskice u prigodnom zimskom ruhu!

Najbolju ponudu mobitela pronađi na mobis.hr!


Foto: Shutterstock

Sponzorirani članak

Nova godina aplikacije mobiteli mobis

Još vijesti