Slika nije pronađena

Očito sezona maturalnih zabava nije gotova dok se sve 'nestašne djevojke' ne nauče pameti!

Prekratke suknje, preotvoren dekolte, hlače – sve su to razlozi zbog kojih su ove djevojke morale napustiti vlastite maturalne zabave i propustiti priliku za posljednje srednjoškolsko druženje s kolegama iz razreda.

Prošli tjedan pisali smo o Clare, djevojci koja je svoju maturalnu zabavu morala napustiti jer je dežurnim dušebrižnicima smetala duljina njene haljine – koja, prema našem mišljenju, uopće nije bila prekratka. Hrabra Clare objavila je svoju priču na blogu i ubrzo privukla pozornost svih svjetskih medija koji su osudili postupke škole i roditelja.


Brittany je napustila svoju maturalnu zabavu zbog 'prevelike otkrivenosti dekoltea'. Budući Brittany ima velike grudi, nikako nije mogla izbjeći otkrivanje barem malo dekoltea. Iako ju nisu izbacili, morala je biti prekrivena šalom zbog čega je i ranije napustila zabavu; jednostavno se nije osjećala ugodno.


Hope Decker i Tiffany Wright nisu bile dobrodošle na maturalnu zabavu jer su lezbijke. Iako svi ostali smijeli povesti svoje pratnje, njima to nije bilo dopušteno. No umjesto da odu doma, preselile su zabavu na parkiralište ispred prostora gdje se održavala maturalna zabava, a mnogi školski kolege su im se pridružili.Shafer Rupard morala je napustiti maturalnu zabavu jer se pojavila u hlačama. Da, dobro ste čuli – u hlačama. Umjesto da je profesorima bilo važnije da se svi učenici osjećaju ugodno, oni su odlučili da Shafer nije obučena dovoljno 'djevojački'.Amanda Dougherty imala je problema jer nije imala pratnju za maturalnu zabavu. Škola je odlučila da je maturalna zabava važnija od ostalih plesnjaka i da je stoga dovođenje pratnje obavezno! Ubrzo su promijenili pravilnik pa je Amanda mogla uživati s vršnjacima na maturalnoj zabavi, ali možemo samo zamisliti kako bi se osjećala da su ju izolirali samo zato jer nema dečka.Što kažete na razloge zbog kojih su ove djevojke doživjele neugodnosti? Kako biste vi postupili na njihovom mjestu?

Foto: Facebook
Izvor: gurl.com
I.N.

zabava maturalna

Još vijesti