Slika nije pronađena

Možete li zamisliti da vaša frendica i vršnjakinja s kojom dijelite školsku klupu ima zapravo 34 godine? Upravo to se dogodilo u jednoj školi u Americi.

Kada je početkom ove godine došla u njihov razred, nikome nije bilo ništa čudno u svezi Charity Stevens, 15-godišnje djevojke. Dobro se uklopila i čak se i sprijetljila s mnogim kolegama. A onda je uslijedio šok – ova 15-godišnja djevojka zapravo je 34-godišnja žena!

Punih 6 mjeseci pretvarala se da je tinejdžerica pohodeći nastavu, a nitko od profesora ni učenika nije primjetio da se radi o puno starijoj osobi.

Sve je počelo kada se, radeći u McDonald'su sprijateljila s Tamicom Lincon kojoj je prvoj slagala o svojim godinama i tužnoj sudbini odrastanja u obitelji zlostavača. Ova se smilovala nad njom te ju odvela doma s namjerom da joj pomogne. Tako je prevarantica Charity živjela kod nje, išla u školu, pisala zadaće i ponašala se kao dijete.

Kada je Tamica slučajno vidjela njen rodni list i shvatila da Charity nije tinejdžerica nego odrasla žena, nije mogla vjerovati. Kontaktirala je policiju koja je uhitila Charity i ona sada u pritvoru čeka da se suoči s optužbama za lažno predstavljanje.

U školi je uslijedio šok nakon što se istina oktrila: 'I učitelji i učenici su plakali, a njezina najbolja prijateljica nije mogla vjerovati da je to istina' rekla je Lincoln.

pretvaranje prevara

Još vijesti