Slika nije pronađena

13-godišnji slavuj Dario Vilić iz Zagreba osvojio je i rasplakao žiri. Dario je izvedbom pjesme 'Kao moja mati' Zdravka Čolića do suza ganuo Alku Vuicu.

'Rasplakao si me! Uf, ne znam što da kažem. Slušam te i mislim si kako pjevaš kao da si proživio ne znam što u životu. Mislim, tako pjeva kao da je proživio nešto u životu. Kakvi su to završeci, kakav je to glas, predivan si' kazala je suznih očiju Alka Vuica prenosi Index.hr

Maestro Šljivac emociju pretočio u riječi: 'Bio si sjajan, megatalentiran!' Opravdano si prva petica večeras. Izazvao si emociju, kupio raju, odlično manipuliraš publikom, sram te i stid bilo! Predivno, svaka čast' komentirao je oduševljeni Enis Bešlagić. 'Kad te ovako gledam i slušam kako se ponašaš na pozornici, kako pjevaš, kako se obraćaš publici, onda mogu reći da si ti dokaz da se najvažnije stvari u ovom našem poslu ne uče nego se rade instinktivno. Ti si živi dokaz za to. Naučiti možeš još svašta, ali ovo s čim si rođen, si rođen' dodala je Vanna.

Komentarima se ovoga puta pridružila i voditeljica. 'Svaka majka koja ima sina, voljela bi da joj ovo otpjeva, a svaka koja ima kćer, htjela bi te za zeta', zaključila je Doris Pinčić Rogoznica.

Poslušajte i vi malog slavuja.


Foto/Izvor: Index.hr
I.N.

Pročitajte još:

Mjuza prema zvijezdama: ovo je pjesma koju svaki znak treba slušati kada ima loš dan

Slušaj i plači: najtužniji stihovi pjesama iz 2015.

Saznaj koja je pjesma bila hit na dan tvog rođenja

nastup zvjezdice

Još vijesti