Slika nije pronađena

Slušaš kako tvoje frendice planiraju ljetovanja sa svojim lošijim polovicama? Ljubomorna si na njihove romantične šetnje plažom i večere uz pogled na zalazak sunce? Ne moraš biti!

Ljeto je najbolje godišnje doba za 'biti solo'. Ne kažemo da je loše biti single tijekom zime, proljeća ili jeseni, ali ljeto donosi mnogo zanimljivih scenarija za sve one koji nisu u ozbiljnim vezama.

Evo zašto je super biti single ljeti:

#Možeš flertati s kime god poželiš – a bircevi su uvijek puni slatkih turista!#Ne moraš se dogovarati oko filmova ili serija koje želiš gledati. Drugim riječima, možeš još jednom odraditi maraton 'Sex i Grada'!#Imaš više vremena koje možeš povesti s prijateljima, a svi znaju da je to mnogo zabavnije od romantične šetnje parkom.#Sav novac možeš spiskati jedino i samo na sebe!#Ne moraš svoj raspored prilagođavati nekome – radiš što želiš i kada želiš#Možeš dejtati s dva, tri ili četiri dečka. Nisi vezana pa ne moraš nikome polagati račune.#Možeš upoznati nove ljude. Puno su veće šanse da ćeš prići grupici nepoznatih i zanimljivih ljudi na plaži ako si sama nego ako si na ljetovanju s dečkom.#Možeš plesati s kim želiš i pri tome ne moraš polagati račune niti trpjeti ljubomorne ispade.#Možeš skinuti sve one aplikacije za dejtanje i smijati se groznim profilima 'napuhanovića'#Ne moraš dijeliti krevet ni s kim kada je vani 35 Celzijevih stupnjeva


Foto/Izvor: HerCampus
I.N.

Pročitajte još:

Kako flertati ako si sramežljiva?

6 razloga zašto ti prvi seks (vjerojatno) neće ostati u lijepom sjećanju

6 znakova koji otkrivaju da te želi poljubiti

single Ljeto

Još vijesti