Slika nije pronađena

I ostalo je povijest. Turske su serije ostale na domaćim TV kanalima i prate ih sve bake, mame i tinejdžerice. Sapunice su uvijek bile popularne za gledati, razlika je samo u tome što su to prije bile meksičke telenovele, a danas su to turske serije.

Nitko nije ni slutio da će '1001 noć' biti samo uvod u ovu novu vrstu serija koja će nam preuzeti male ekrane. Popularne su već 10 godina i ne čini se kao da će se to promijeniti, još nisu dosadile baš nikome. Zašto su toliko popularne i zašto ih svi toliko vole? Svatko sigurno ima svoje razloge, a jedan od glavnih je radnja. Uvijek su privlačile serije čije se sadržaj vrti oko intriga, svađa i prijevara, muško-ženskih odnosa ili zabranjenih ljubavi.To je glavna tema i ovih serija, a do sada si ih i ti sigurno već pogledala previše, iako možda ni sama ne znaš zašto. Iako su iste teme u svim sapunicama, turske su nam serije ipak bliže, ipak imamo više sličnosti sa stanovnicima Turske nego primjerice Meksika. Misliš da imaš sve turske serije u malom prstu i da si pravi fan? Provjeri svoje znanje u kvizu u nastavku. Samo će najbolji poznavatelji briljirati i imati sve točne odgovore.

Seriju Ambasadorova kći možete pratiti u večernjem terminu na Nova TV programu, a sve novosti o seriji, glumcima, kao i ostale zabavne zanimljivosti možete pronaći na službenoj stranici serije OVDJE.

Pogledajte još:

KVIZ: Koji emojiji opisuje kako će izgledati tvoje Valentinovo ove godine?

KVIZ: Možeš li prepoznati popularne nove teen filmove po samo jednoj sceni?

KVIZ: Jesi li osoba s kojom je uživancija ići na spojeve ili si prava noćna mora?

kviz Turske serije test zabava

Još vijesti