cura i dečko i deva

Internet je prepun svega i svačega, a jedna stranica na koju smo naišli, a koja je itekako zabavna je upravo ova. Ako te ikada zanimalo koliko stvarno vrijedi tvoj dečko ili cura, evo koliko bi deva dobili za njih.

Što god da radiš, tijekom dana se treba sjetiti uzeti malo odmora od obaveza, napraviti pauzu i raditi nešto zabavno. Idealna zanimacija za kratku pauzu je ova stranica koja otkriva koliko deva vrijedi tvoj dečko ili cura. Jesu li stvarno toliko vrijedni ili bi dobila samo par deva za njih? Radi se o totalno beskorisnoj stranici, ali ludo zabavnoj. Sigurno si čitala ili čula o tome da su u Arapskim zemljama deve itekako korisne životinje i da imaju prilično veliku vrijednost. Daju se kao miraz kada se netko udaje, a ovo je pogotovo bila velika tradicija u prošlosti. Također su se ljudi i prodavali za deve, a koliko ih ti dobila za svog dečka? Ili curu? Možeš saznati na stranici Kamel Rechner.

Trebaš odabrati imaš li curu ili dečka i upisati neke glavne informacije o njima i njihovom izgledu. Od godina, preko visine do boje očiju i kose, kao i oblika tijela. Ispuniš tih nekoliko informacija i stiže rezultat koji otkriva vrijednost tvog partnera u količini deva. Bi li stvarno bili toliko vrijedni? Provjeri i zabavi se. Ovo je definitivno jedna od onih 'beskorisnih' stranica za koju nije loše znati jer je zabavna i jedinstveno luda.

Pogledajte još:

Kvizovima protiv vikend dosade: Donosimo ti naših 8 zabavnih kvizova uz koje ćeš 'ubiti' vrijeme

KVIZ: Koliko točnih odgovora možeš sakupiti na kvizu općeg znanja?

Kviz koji otkriva kojem si izmišljenom liku najviše slična po karakteru! Ima 5500 mogućih rješenja

deve koliko vrijedi tvoj dečko test zabava