Slika nije pronađena

Povremeno neki kviz postale viralni hit jer uspije itekako dobro pogoditi rješenje, toliko dobro da šokira ljude, a nekada je samo jako zabavan. Poput ovoga. Kada znaš da ima preko 5000 mogućih rješenja, to ga samo čini još zanimljivijim.

Iako svi znamo da kvizovi ne mogu stvarno predvidjeti stvari ili nam reći sa 100% sigurnosti hoće li te simpa pozvati na dejt ili ne, svejedno ih obožavamo rješavati. Ima nešto u njima zbog čega su neodoljivi. Sada imamo još jedan za tebe koji će ti se svidjeti ako voliš testove osobnosti koji otkrivaju kome si po svojoj osobnosti najsličnija. Ovdje ćeš saznati kojem si izmišljenom liku najsličnija. Imaju preko 5500 mogućih rješenja, od likova iz serija i filmova do onih iz animiranih filmova i japanskih manga.Kviz možeš riješiti OVDJE. I saznati kojem si ti to liku najsličnija. Ima dosta pitanja i na svako od njih možeš odabrati što se najviše odnosi na tebe i koliko jako. Sve će to uzeti u obzir kod davanja rezultata. Jedino što je malo zeznuto je da ćeš morati upisati svoj mail i napraviti si račun na njihovoj stranici kako bi došla od rješenja. Ali to je sekunda posla. Ljudi svoje rezultate dijele na TikToku, a toliko su ga svi rješavali da je na neko vrijeme i stranica pala jer nisu očekivali toliku posjećenost.

@drugst0recowgirl.jpeg the worst is at the end #greenscreen #characterquiz original sound - .

@farrahleigh_ charactour.com to do your own #foryoupage #characterquiz #fictionalcharacter #personalitytest Boho days from tick tick boom Netflix - JameCur

Kada riješiš kviz, dobit ćeš stranicu s likovima koji su karakterom najsličniji tebi. Iako ih na listi bude dosta, gledaj onog koji je prvi na listi, njemu si najsličnija i s njim ćeš imati najveći postotak sličnosti - i to je tvoj rezultat.

Pogledajte još:

Test otkriva tvoj 'red flag': Koje je tvoje ponašanje u vezi problematično?

Test koji će ti na temelju izbora hrane reći u koji društveni sloj pripadaš – visoki ili niski?

Novi viralni kviz: Test koji će ti otkriti koliko si dobra ili zla osoba! Svi kažu da je stravično točan

kviz izmišljeni likovi karakter kome si najsličnija test zabava

Još vijesti