Slika nije pronađena

Koja je tajna sreće? Zašto su neki ljudi mirni iznutra, ne živciraju se? Kako se uopće nalazi sreća? Puno puta sam si postavljala pitanje, i čitala razne članke o tome, a znam da si i cure mojih godina to isto pitaju.

Mislim da je najveća tajna prvo zavoljeti sebe, svoj duh, tijelo i prihvatiti svoje mane, a vrline i znanje usavršavati, mijenjati, nadograđivati. Isto tako znam da vam je to glupo, ali meditirajte svaki dan, pokušajte si zamisliti prostor u glavi, i sad zamislite hrpa kutija na kojoj piše:

Prošlost, sadašnjost, budućnost, što me muči, što želim zaboraviti.

Zamislite da sve ono što vam se vrti u glavi od prije i sada razvrstate u te kutije. Sada zamislite da ste te kutije koje volite spremili na sigurno a one koje ne volite ste bacile i zaboravile. Sada kada je taj prostor prazan zamislite da uzmite metlu i čistite taj prostor od negativnih misli. Nakon toga razmišljate o onom što volite, što vas čini sretnom i na lijepe stvari kroz današnji dan. Tako radite svaki dan i bit ćete ispunjene i smirene iznutra, tu sam taktiku sama smislila jer nisam znala što da radim više, samo je negativa bila u meni i stvarno djeluje.

Samo zavolite sebe, mislite pozitivno, vizualizirajte svaki dan u sebi što bi htjeli da vam se dobro dogodi i radite na tome i svojom energijom privucite te stvari, ali ponašaj te se kao da su tu, kao da ih imate i cijenite ih i same će vas pronaći i doći.

To sam odlučila podijeliti s vama jer znam koliko je danas stres preuzeo naše misli i da smo nesretni radi puno stvari, nadam se da će vam pomoći. A ako vas takve stvari zanimaju i razne teme, uskoro otvaram svoj You Tube kanal Life is not just word kojeg počinjem čim škola završiti, pa možete puno toga saznati od mene kao vaše vršnjakinje i još hrpu toga vezano za školu,život,ljubav, dakle sve. Nadam se da će vam ovo poslužiti.

Foto: Shutterstock
M.U. za Teen novinar

sreća zadovoljstvo tehnika

Još vijesti