Slika nije pronađena

Uz majice kratkih rukava, kratke hlače i haljine, neizostavan dio ljetne garderobe su i sunčane naočale. Njihov odabir nerijetko zna biti vrlo mukotrpan, ali zato su slavne osobe tu – da nas inspiriraju!

Jennifer Lopez, Lizzo i Chrissy Teigen obožavaju oversized naočale! Upravo taj oblik naočala izvrsno pristaje uz njihov dijamantni oblik lica naglašavajući im oči i čineći jagodice nježnijima. Na fotografijama često nose naočale branda Quay, ali slične modele možete pronaći i po povoljnijim cijenama.

Nezaobilaznom klasiku – Raybanu, nisu mogle odoljeti Taylor Swift, Nicole Richie i Reese Whiterspoon. Dok su se Tay i Reese odlučile za Wayfarer oblik koji odlično pristaje uz ovalni oblik njihovog lica i tako zadržavaju 'idealnu proporcionalnost', Nicole Richie se pak odlučila za prepoznatljiv avijatičaraki oblik koji ima veću dubinu od širine i tako se njezino besprijekorno lice čini kraćim i proporcionalnijim.

Naočale manjih dimenzija apsolutan su hit među slavnima! Bilo da ih nosite kao modni dodatak koji podiže kompletnu odjevnu kombinaciju ili ih nosite kako biste naglasili vaš oblik lica, sigurno je da nećete pogriješiti u odabiru ovog modela.

       

Glumice Emma Roberts, Lucy Hale i Dakota Johnson za ljeto odabiru modele inspirirane kalifornijskim vibeom. Ti modeli izvrsno pristaju uz oblik njihovog lica, ali isto tako uz svaku odjevnu kombinaciju.

   

Bez sumnje, ne možete pogriješiti u izboru sunčanih naočala! Ali ako želite odabrati model koji najbolje pristaje vašem obliku lica, možda vam slika u nastavku može pomoći.

 

Foto: Shutterstock.com - DruZhi Art

Pogledajte još:

Knjige za mlade koje mogu čitati i oni malo stariji: Top 5 preporuka koje neće razočarati!

Znakovi koji pokazuju da je veza toksična – ima ih čak 9! Evo što i napraviti u toj situaciji

Promijeni svoj život na bolje: 6 savjeta koje moraš i ti početi primjenjivati što prije

sunčane naočale Oblik lica teen novinar

Još vijesti