Slika nije pronađena

Život i smrt dio su naših života, a uvijek se volimo zabavljati predviđajući vlastiti kraj što pokazuje da totalno uživamo unositi malo morbidnosti u svakodnevicu.

Mnogi žele znati kada će umrijeti kako bi mogli izbjeći `kletu` sudbinu, ali realno, od toga se ne može pobjeći. Kako bi tu cijelu temu učinili manje crnom, dodamo horoskop našim predviđanjima i osobinama svakog znaka pa nam je zabavno čitati kakvu smrt su nam predvidjele zvijezde.

Ako i tebe zanima kako ćeš navodno umrijeti, pročitaj što kaže horoskop:

Ovan

Budući da su vrlo slobodnog duha i skloni avanturama, ovnovi će stradati sa zadnjim riječima `pridrži mi pivo` ili nešto slično. Oni će vjerojatno umrijeti vrlo neobično i to glupirajući se, primjerice, dok pokušavaju stabilno stati na nešto vrlo visoko i nestabilno.

Bik

Bikovi će umrijeti inzistirajući da `to naprave sami` i `bez ičije pomoći` jer su vrlo tvrdoglavi. Njihova smrt izgledat će otprilike ovako: namještat će novu kupljenu policu koja će ih na kraju pasti na njih jer nisu trebali tuđu asistenciju.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku će vjerojatno umrijeti sklapajući prijateljstvo s totalno pogrešnom osobom. Oni su vrlo druželjubivi i prijateljski nastrojeni pa iako osobi na licu piše `pogrešan`, blizanci će ga prigrliti.


Rak

Ovi vrlo emocionalni znakovi će vjerojatno umrijeti od slomljenog srca ili nekog takvog sličnog klišeja. Kada se dogodi nešto jako loše, tada izađu na vidjelo njihove autodestruktivne osobine te se može upoznati totalno drukčija strana ovog znaka.

Lav

Lavovi će umrijeti dok pokušavaju biti u centru pozornosti, a vjerojatno će se raditi o selfiju jer su za njih kao stvorene tragične priče popraćene hashtagom #selfiedeath.

Djevica

Pedantna djevica će vjerojatno umrijeti u uredu i to na praznik! Neki znakovi uistinu nemaju sreće.


Vaga

Vagice će umrijeti radeći nešto za nekoga koga vole. Primjerice, natjerat će svog partnera da se ide cijepiti protiv gripe dok će one to zaboraviti napraviti i na kraju će zbog toga umrijeti.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka stradat će u tučnjavi zbog neke teme i svađe koja ih uopće ne zanima. No, pobrinut će se da svi znaju da su baš oni bili u pravu!

Strijelac

Strijelci će umrijeti od smijeha i to doslovno, a vjerojatno će se raditi o vlastitoj šali.


Jarac

Jarčevi će umrijeti od starosti s puno godina, okruženi ljudima koji su iz razočarali kroz život da ih mogu razočarati po posljednji put.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka će stradati pomažući nekome drugom. Primjerice, htjet će spasiti nekoga tko se utapa pa se na kraju sami utopiti.

Ribe

Ribice će umrijeti jer im je glava stalno u oblacima što znači da će vjerojatno nositi sluške u ušima, zapisujući stihove pjesme na mobitel i prelaziti cestu istovremeno – loša kombinacija.


Izvor: thoughtcatalog

I.P.

Pročitajte još:

Što potajno mrzi svaki horoskopski znak

Horoskop zna: kako nasmijati određenu osobu

Frizura koja najbolje pristaje pojedinom horoskopskom znaku

Smrt kako ćeš umrijeti šareni horoskop

Još vijesti