Slika nije pronađena

Škola nije samo učenje, krv, suze i znoj – ima u njoj i malo pozitivnijih trenutaka kao što su škicanje simpe iz razreda ili odmori tokom kojih uhvatite pet minuta za prepričavanje svih novosti o njemu s najboljim frendicama. Otkrij što su zvijezde pripremile tvom znaku u ovom mjesecu u kojem se opraštamo od ljeta, a pozdravljamo s fendovima iz razreda i nekim novim simpama…

Provjeri još... Horoskop – što nas očekuje ovog tjedna?

Ovan

Početkom mjeseca, pun mjesec donosi ovom znaku poplavu emocija dok će kraj mjeseca obilježiti produbljivanje osjećaja prema vašem dečku, za sve vas koji ste u vezama. Ovaj mjesec usredotočite se na to koliko ste zahvalni za sve dobre odnose s osobama u vašem životu, ali pokušajte malo više razmišljati o sebi. Ako budete voljeli sebe, voljet će vas i drugi. Nakon 26. rujna vrijeme je da sastavite popis svega što želite u ljubavi kroz sljedećih 6 mjeseci.

Bik

Ovaj mjesec na svoje ćeš simpe djelovati poput magneta! Tvoje moći privlačenja i zavođenja bit će toliko snažne da će svatko poželjeti biti u tvom društvu i zabavljati se s tobom. Ako voliš začine i raznolikost u svom životu, ovaj je mjesec idealan da isto iskušaš i na ljubavnom planu.

Blizanci

Strast, strast i samo strast! Blizanci će ovaj mjesec biti posebno stimulirani, raspoloženi za avanture, ljubav i romantična sanjarenja. Uz ovaj utjecaj Merkura, sredinom mjeseca u tvoj znak će ući i Mars, što će osigurati tisuću boja koje će obilježiti tvoj ljubavni život. Ovaj početak školske godine dočekat ćeš kao prava vatra!

Rak

Osjetljivi račići malo će se teže snalaziti u igri zvanoj ljubav. Malo ćeš teže pronalaziti prilike za intimne susrete ili razgovore 1:1, no to neće utjecati na tvoju volju i entuzijazam. Svoje osjećaje i intimne misli podijeli s nekime, umjesto da ih čuvaš duboko u sebi, posebice ako si u vezi i želiš produbiti odnos sa ‘boljom polovicom’. Reci to jasno i glasno! Ako trenutno nisi u vezi, idealno je vrijeme da razmisliš zašto je tome tako i promijeniš stav ako je on glavni krivac. Nakon toga, sve će se promijeniti.

Lav

Bit ćeš jako zaposlen/a i užurban/a u rujnu, a zbog toga će možda ljubav pasti u drugi plan. Prštat ćeš kreativnim idejama i možda otkriti neki novi skriveni talent. U školi ćeš zbog toga sigurno uspješno startati, što će podići i tvoje samopouzdanje. U svojoj koži ćeš se osjećati super, a upravo će ti ta karizma privući priliku za vezu. Iako se možda trenutno ne čini tako, vjeruj. Zamisli koga želiš i želja će ti se ostvariti.

Djevica

Ovaj mjesec privlačit ćeš obožavanje i divljenje svih koji te poznaju. Tvoja senzualna strana bit će snažna ovog rujna, a počet ćeš razmišljati o promjenama u svom ljubavnom životu koje će samo poboljšati ovaj vatromet koji ti pripremaju zvijezde. Pravo je vrijeme na produbljivanje odnosa s frendovima, ali i parnerom ako si u vezi. Iskrenost neka ti bude najvažnija.


Vaga

Ovo je super mjesec da napokon ‘izgladiš’ neke probleme i komplikacije koje se vuku još iz ljetnih mjeseci. Iako ti je slaba točka ljubomora i ideja da tuđu pažnju moraš dijeliti s drugima, nemoj dramatizirati! Umjesto toga, dobro razmisli poklanjaš li pažnju pravim ljudima i možeš li svoje odnose poboljšati u budućnosti.


Škorpion

Bit ćeš simpatičnija osoba, pristupačnija i toplija prema svima. Zarazna sreća kojom ćeš zračiti zarazit će i sve ostale oko tebe. Prema kraju mjeseca, tvoja će privlačnost jačati, a potaknut će te i na romantična osvajanja. Osjećaš kemiju i povezanost sa svima, ali ponajviše s onom jednom posebnom osobom koja neće moći odoljeti tvojim kvaliettama. Samo ostani čvrsto na zemlji i budi zahvalan/na na svemu dobrom što te čeka.

Strijelac

Izgleda kao da će sve poletjeti uzlaznom putanjom za strijelce, a ljubavni život neće biti iznimka. Osjećaš se pozitivno i to ne samo u tom aspektu života. Ostani u kontaktu s osobama koje te mogu odvesti još i dalje, radi i dalje naporno i ostvarit ćeš sve što naumiš. Škola ti je također odlično aspektirana i vjerojatno ćeš dobiti mnogo pohvala i priznanja za svoj trud i marljivost.

Jarac

Ako je ikada bio trenutak da razviješ krila i poletiš – to je sada! Cijelo vrijeme maštaš o savršenoj osobi koja će te razumjeti i dijeliti snove i planove s tobom. Usredotoči se na svoje kvalitete jer će ih onda i drugi početi primjećivati. U bliskoj budućnosti čekaju te posebni trenuci, a ako si i neko vrijeme ‘tulio/la’ za nekime, sve će to pasti u zaborav! Očekuju te velike promjene.

Vodenjak

U tvom životu vlada emocionalna ravnoteža i zbog toga ćeš se ovaj mjesec usredotočiti na druge stvari (školu, razmišljanje o budućoj karijeri i sl.). Zapravo, ljubav će ti predstavljati popriličan izazov i možda će ti se činiti da ti je simpa doslovno s drugog planeta. Ako se odlučiš potruditi, morat ćeš se pomiriti sa vašim različitostima.


Ribe

Nakon prijatelja i izlazaka s društvom, ovog ćeš mjeseca napokon pažnju usmjeriti na romantiku i ljubav. Ako si neku vezu stavio/la na led, sad je vrijeme da ih odmrzneš i ugriješ do vrenja. Ako se zaljubiš, svi drugi odnosi past će u drugi plan. Ovaj ti mjesec nudi puno uspjeha u osobnom životu stoga uživaj i iskoriti sve mogućnosti koje ti se pružaju!

L.B./izvor: Your Tango

foto: sxc.hu

>> Provjeri još... Horoskop – što nas očekuje ovog tjedna?

Horoskop ljubav zvijezde romansa

Još vijesti