Slika nije pronađena

Prepusti se u ruke zodijaka i uživaj u novom looku! Nekada je teško odlučiti je li vrijeme za posjet frizeru i drastično skraćivanje kose ili možda isprobavanje šiški, ovog puta prepusti odluku o sljedećoj frizuri astrologiji.

Neki redovito prate trendove i mijenjaju frizuru s obzirom na to što se u tom trenutku nosi, a drugi isprobavaju nove frizure s obzirom na to koja bi najbolje odgovarala njihovoj osobnosti. Ako si i ti netko tko slijepo ne prati trendove i spremna si na promjenu, možeš odluku o tome koju frizuru da sljedeću isfuraš dati u ruke astrologije. Zabavno je vidjeti što ti se preporučuje s obzirom na to kada si rođena, čak iako smatraš da je horoskop hrpa gluposti.

Pogledaj koja je tvoja frizura, spremi sliku u mobitel i rezerviraj termin u frizerskom salonu.


OVAN – Dugo-kratke šiške

S obzirom da su ovnovi uvijek spremni na izazove, spontani i puni optimizma, gdje je bolje za potražiti inspiraciju za novu frizuru nego na glavi Lady Gage. Ukoliko si spremna na nešto drugačije, ali ne želiš previše skratiti dužinu kose, poigraj se sa šiškama. Kraće šiške naprijed, a duže sa strane trend su koji Gagi super stoji, a sigurno će i na tebi izgledati top.

BIK – Ravno ošišana kosa
Bikovi stoje objema nogama čvrsto na zemlji i znaju da samo zato što neka frizura izgleda odlično na nekom celebrityju, ne znači da će tako biti i na njihovoj glavi. Pogotovo ih muči svakodnevno slaganje frizure, zato za njih nema bolje nego da poravnaju vrhove – i to je to.

BLIZANCI – Kratka kosa s malim šiškicama

Ako postoji netko tko je u stanju nositi i posvetiti se ovakvoj frizuri, to su blizanci. Zabavni, inteligentni i izražajni, uvijek su spremni izraziti svoju osobnost kroz frizuru, čak iako to znači rezanje kose koju su puštali godinama. Ova je godina vrijeme za full transformaciju!

RAK – Duga valovita kosa

Rođeni u znaku raka su osjećajne i romantične duše, a te svoje osobine mogu izraziti i frizurom. Za njih je savršena što duža, blago valovita kosa. Ovu romantičnu frizuru može se lako kreirati uz pomoć ekstenzija – dobit ćeš i na dužini i na volumenu, ne može bolje. Tko još ne bi htio izgledati poput sirene?

LAV – Lob do ramena

Lavovi su poznati po tome da su puni energije i uvijek žele biti u centru pažnje. Zato ne smiju pogriješiti s odabirom frizure, a kako bi frizurom još više privukli pažnju, za njih je savršena lob frizura, što je zapravo samo duži bob. Bez slojeva, ravno odrezana kosa izgledat će trendi i elegantno, a upravo je to ono što lavovi žele.

DJEVICA – Asimetrični bob

Asimetrični bob je modernija i zanimljiva verzija običnog boba, a nitko ga ne može nositi tako dobro kao rođeni u znaku djevice. Ova frizura pravi je odabir za šarmantne i zaigrane djevojke rođene u ovom znaku. Djevice pri posjetu frizeru znaju točno što i kako žele, a ovu frizuru neće biti teško objasniti i napraviti savršeno.

VAGA – Kovrčavi lob

Vage su dobre i drage, a frizura koja bi savršeno pristajala ovim njihovim osobinama je blago kovrčavi lob do ramena. Bit će ovo savršena frizura za ljetne dane koji slijede, neće ti biti vruće, a i dalje ćeš izgledati slatko.

ŠKORPION – Kovrča na kovrči

Škorpione vole da sve bude baš onako kako su si i zamislili, imaju jaku želju i volju svoje ideje i provesti u djelo. Nije im bitno koliko će možda uništiti kosu kako bi došli do određene frizure, bitno im je samo da do nje dođu. Kovrčava kosa, bilo kraća ili duža, pravi je odabir za njih.

STRIJELAC – Bob sa šiškama na stranu

Instagram@die.kaddi

Ljubitelji zabave, zaigrani i avanturistički – to su strijelci, a takva im treba biti i frizura. Bob do iznad ramena s prebačenim dugim šiškama na stranu frizura je kakva najbolje pokazuje njihovu osobnost, a i plus je i što ne treba ulagati puno vremena kako bi savršeno stajala.

JARAC – Poluduga slojevita kosa

Instagram@kate__the__greatt

Realni, disciplinirani, konvencionalni i ambiciozni – takvi su rođeni u ovom zemljanom znaku, a frizura kakva je idealna za njih treba pratiti ove karakteristike. Za njih je nešto konzervativnije i lagano za održavanje, tako je idealna frizura koju oni trebaju isprobati onakva kakvu nosi Kate Middleton – poluduga kosa ošišana u slojevima kako bi lijepo uokvirivala lice.

VODENJAK – Ravni, zaglađeni bob

Instagram@emmaroberts

Za slobodoumne, uvijek prijateljski raspoložene i uvijek drugačije i posebne, rođene u znaku vodenjaka, savršena je malo drastičnija frizura – kratki bob. Oni mogu uspješno nositi bilo kakvu frizuru, zbog čega bi se sigurno bez problema odlučili i na ovako nešto. Neki se ne bi nikada usudili na ovakvu promjenu i toliko kratku kosu, ali ne i vodenjak, oni će tu promjenu iskoristiti kao savršenu temu za pokretanje razgovora.

RIBE – Frizura u stilu 60-ih

Instagram@badgalriri

Za ovaj znak slijedi povratak u prošlost, u 60-e godine. Tada je bila super popularna frizura kakvu nosi i Rihanna – ravna kosa do ramena s valom na kraju. Zabavna i retro frizura ne bi nijednom drugom znaku toliko dobro stajala koliko umjetničkim ribama. Izgleda slatko i zaigrano, savršena promjena za ljetno doba.

Foto: Instagram/ Shutterstock

M.T.

Pogledajte još:

Kako zapravo horoskop utječe na tvoj život? Otkrij svih pet načina...

[HOROSKOP] Kakav si lažljivac prema svom znaku zodijaka - suptilan, maštovit ili stručnjak u izbjegavanju?

[HOROSKOP] Tko je kakav prijatelj prema znaku zodijaka? Bik je posesivan, Škorpion je odan...

Horoskop promjena Frizura frizer stajling znakovi zodijaka

Još vijesti