Slika nije pronađena

Među horoskopskim znakovima možemo naći one koji slove za najljubaznije, najupornije, najglasnije, ali i najromantičnije.

Ne čudi stoga da postoje i oni koji se smatraju najpametnijima. To ne znači da osobe rođene u tim horoskopskim znakovima imaju najveći IQ, nego posjeduju i životnu inteligenciju koja im omogućava snalaženje u različitim životnim situacijama, dobar instinkt i osjećaj za druge ljude.

Ako niste rođeni u nekom od ova tri znaka zodijaka ne znači da ste glupi ili nesposobni, ali statistika kaže da ova tri horoskopska znaka bilježe najveći broj inteligentnih pojedinaca.

1. Blizanci

Još od malih nogu vole istraživati i ispitivati. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Duhoviti su pa su zbog toga uvijek okruženi ljudima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a također traže inteligentnog partnera s kojom će moći pričati o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpion

Niti jedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodrijeti. Oni uvijek teže da u svemu osjete dubinu, zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte manipulirati jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namjere.

3. Strijelac

Zaigrane i radoznale prirode poput Blizanaca, uvijek imaju potrebu saznati više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju procijeniti situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Nije im problem na prvu loptu pridobiti simpatije novog društva, a među pripadnicima ovog znaka ima dosta znanstvenika te su im matematika i prirodne znanosti jača strana. Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tijekom cijelog života.

Foto: Shutterstock
Izvor: b92.net
I.N.

Pročitajte još:

Najfatalniji ljubavni parovi Zodijaka

Tri najsramotnije karakteristike vašeg horoskopskog znaka

Horoskop i ljubomora: tko ju isijava, a tko ne zna da postoji?

Horoskop inteligencija

Još vijesti