Slika nije pronađena

Vrtimo se po krevetu, gledamo klipove na YouTubeu, brojimo ovce – sve su to stvari koje radimo kada ne možemo spavati.

Svi su doživjeli noći kada nisu mogli zaspati pa znamo koliko je to iritantno. Najgore je kada se to dogodi noć prije važnog ispita ili onda kada se sutra moramo rano probuditi.

Biti odmoran je vrlo važno, a kao uvijek zvijezde znaju najbolje stoga pročitajte što svaki horoskopski znak treba napraviti kada ne može spavati:

Bik

Bikovi će najčešće ostati ležati u mračnoj sobi na krevetu iako ne mogu zaspati jer su oni jedni od tvrdoglavijih znakova. Brojanje ovaca je za njih previše `mainstream` pa će radije brojati metke, a tek kada ih krenu brojati unatrag će zaspati.


Ovan

Tvrdoglavi i strpljivi je idealan opis ovnova, a kada ne mogu spavati oni će uporno držati oči zatvorenima. Baš zato će im i tijelo biti u grču, a tek kada se opuste će moći u miru spavati bez ikakvih briga.Blizanci

Blizanci obožavaju komunicirati s drugim ljudima pa kada ne mogu spavati će najčešće posegnuti za fejsom. Tada će otići na chat i pogledati tko je budan te s tom osobom pričati dok im se ne počne spavati.


Rak

Ovaj znak rijetko kada ima problema sa spavanjem, a kada ih spopadne nesanica najbolje bi bilo da si naprave toplu kupku i promijene posteljinu. Topla kupka i čista posteljina su dobitna kombinacija za rakove.


Lav

Lavovi vole uvijek biti u centru pažnje pa će svoju nesanicu prebaciti na društvene mreže. Za razliku od blizanaca koji vole čavrljati s drugima, lavovi će pisati beskonačne statuse o tome kako ne mogu spavati. Nakon nekog vremena će ipak zaspati, ali prvo moraju ispuniti svoju potrebu da svi o tome znaju.


Djevica

Ako ne zaspu za 15 minuta, djevice odmah misle da ne mogu spavati. Kada zaista ne mogu spavati za njih je idealno rješenje čitanje knjige i to točnije poezije.


Vaga

Vage će svoje nespavanje pretvoriti u totalnu matematiku. To izgleda otprilike ovako: ako ne zaspem sada onda mi ostane samo pet sati sna, a ako zaspim sat vremena ranije onda će mi biti bolje i spavat ću duže. Nakon takve i slične računice obično zaspu.


Škorpion

Ovaj znak je poznat kao dobar ljubavnik i partner stoga ne čudi da škorpioni razmišljaju o voljenoj osobi ili o simpatiji kada ne mogu zaspati. Nekada to razmišljanje prijeđe i na gledanje fotki osobe dok im se ne sklope oči.


Strijelac

Strijelci su znak koji se jako voli kretati pa kada ne mogu zaspati najbolje bi bilo da ne leže u krevetu nego da se kreću dok ih ne uhvati umor. To znači da bi trebaju čistiti ili nešto slično dok san ne dođe.


Jarac

Jarčevi koji ne mogu zaspati će skroz sobu napraviti takvom koja će biti idealna za spavanje. Kada ne mogu zaspati trebaju provjeriti termostat, zamračiti prostoriju, isključiti mobitel jer tako će ih najbolje snaći san.


Vodenjak

Za vodenjake bi bilo idealno da iskoriste eterična ulja i slične stvari kada ne mogu zaspati. Ulje je moguće staviti na vrat ili bi bilo dobro da popiju čaj od kamilice te će tako spavati.


Ribe

Inače, ribe nemaju previše problema sa spavanjem, a kada ne mogu spavati razmišljat će o svojim prethodnim snovima. Za ribe bi bilo najbolje da si puste zvuk valova ili opuštajuću glazbu kako bi zaspale.Izvor: yourtango.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

Reci pravu stvar: kompliment kojim ćeš oboriti svaki horoskopski znak

Tvoj horoskopski znak otkriva koja si Disneyjeva princeza danas

Utjecajne i važne: s kojom slavnom ženom dijeliš horoskopski znak?

šareni horoskop Horoskop Spavanje

Još vijesti